Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Tam olarak ne yaptı kanka ?Ama çok kötü birşey yaptı az vurdum ama işte demekki tuturamamışım
Tam olarak ne yaptı kanka ?Ama çok kötü birşey yaptı az vurdum ama işte demekki tuturamamışım
Şey ya. O- Ona asosyelik diyoruz ama neyse konumuzla alakası yok.abi önerimdir bak çocuğa söyle benim şöyle bir kuralım vardır ne ben kimseye bulaşıyım nede kimse bana
Kaç fps ile oynuyonvalorant oynuyom eklede oynayak![]()
Bilgisayarımı kapatıp üstüne küfür edip üstüne tişörtümü yırttı ve birazda burnumu kanattıTam olarak ne yaptı kanka ?
Hayırdır aga ne kavgası laYa neyse iyiyim ya öyle bir kavga olcak ona hazırlanıyom
Yüklü değil be kardo yüklü olsa girerimvalorant oynuyom eklede oynayak![]()
Kanka mezar kazaydın az etmişsinBilgisayarımı kapatıp üstüne küfür edip üstüne tişörtümü yırttı ve birazda burnumu kanattı
Valla ev içi ufak bir kavga kardeşimi dövcem sonra muhtemelen gelip oda bana vurcak ben yine dövcem kısır döngüHayırdır aga ne kavgası la![]()
Sizin evde daha çok bi savaş var gibi. Anlattıklarının hiçbiri normal olay değilBilgisayarımı kapatıp üstüne küfür edip üstüne tişörtümü yırttı ve birazda burnumu kanattı
Olm ya abartıyor zaten ya hastanelik ettimde alttarafı kolu çıkmış burnu ve ağzı kanamış bide nefes borusu biraz ezilmiş boğazını sıktım az ondandır Sence abartıyor demi?Kanka mezar kazaydın az etmişsin![]()
Anlattıklarımı bırak biz normal değiliz piajmgadgSizin evde daha çok bi savaş var gibi. Anlattıklarının hiçbiri normal olay değil![]()
Benim kardeşim yok kanka keşke olsa da bende dövsem beValla ev içi ufak bir kavga kardeşimi dövcem sonra muhtemelen gelip oda bana vurcak ben yine dövcem kısır döngü
Reis çokta dövme de ilerde şiddet bağımlısı olmasınAnlattıklarımı bırak biz normal değiliz piajmgadg
Yok olm benim dövme sebebim o zaten apıjdg ben dövdükçe diyorki abim gibi şere"siz i" kopuk o"ospu olmıyım daha çok çabalıyım o yüzden dövüyorum. Abilik bunu gerektirir..Reis çokta dövme de ilerde şiddet bağımlısı olmasın
ğoxzkvpoxv Herkezde bi dövme isteği adpkgBenim kardeşim yok kanka keşke olsa da bende dövsem be
Benimde yok sadBenim kardeşim yok kanka keşke olsa da bende dövsem be
Yani ileride çocuklarına falan da öyle davranırsa, geçtim çocukları insanlara sıkıntı yaşar ondan diyorumYok olm benim dövme sebebim o zaten apıjdg ben dövdükçe diyorki abim gibi şere"siz i" kopuk o"ospu olmıyım daha çok çabalıyım o yüzden dövüyorum. Abilik bunu gerektirir..
Ergenlerle uğraşmak zor...Olm ya abartıyor zaten ya hastanelik ettimde alttarafı kolu çıkmış burnu ve ağzı kanamış bide nefes borusu biraz ezilmiş boğazını sıktım az ondandır Sence abartıyor demi?
Post automatically merged:
Anlattıklarımı bırak biz normal değiliz piajmgadg
Mantıklı dur bak burda sataşıyor bana siz muhabet edin 2 dk dövüp gelemYani ileride çocuklarına falan da öyle davranırsa, geçtim çocukları insanlara sıkıntı yaşar ondan diyorum![]()
İkimize yaktım kanka sıkıntı yokBenimde yok sad
Mantıklı dedikten sonra nasıl böyle dönebilirsin reis kjlqwkllkasdMantıklı dur bak burda sataşıyor bana siz muhabet edin 2 dk dövüp gelem