Onaylı Üye
Diyelimki bir sabah uyandınız dünyayı zombiler basmış aileniz kayıp iletişim yok ne yapardınız?
bence o kadar da değil ya hayatta kalma içgüdüsü ile hareket edersin illaşimdi hepimiz zombili hayatta kalma appocalips diziler filimler izledik ama gerçek şu ki öyel bişi olsa büyük ihtimalle cogumuz altimiza ederdik düşünsenize ölüler üstüne üstüne geliyor bi cogumuz kacamaz ya bayilir yada korkudan kendini öldürürdü şahsen ben kendimde onlarla yüzleşcek cesaret bulamazdim korkardim
aynen biraz böyle rahat ol olma ihtimali %2 olan bir olay sonuçtaama eger salla gitsin diyorsaniz ilk olarak evden bicak yada balt gibi bişi alir önüme gelnin kafasini ucururdum marketleri yağmalar araba calar ormanlik alana kacardim![]()
İnsan o anda gözü hiçbir şeyi görmez dostum asar keser biçersinÖlmeyi beklemek en mantıklısı sanırım![]()
Sanırım bu Aralarında gördüğüm en mantıklı yorumlardan kankaama eger salla gitsin diyorsaniz ilk olarak evden bicak yada balt gibi bişi alir önüme gelnin kafasini ucururdum marketleri yağmalar araba calar ormanlik alana kacardim![]()
afyonun neresınden kankaatwitterdan bi bu eksikti diye tweet atardım.
Afyon civarı varsa gelsin derdim.