Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Naruto animesinde sakura olmasaydı sizce ne değişirdi
Ben şuan 70. bölümdeyim sakuranın hala kendine has bir ninjutsu yada genjıtsu tekniği kullandığını görmedi. bu kızın özel bir yeteneği yok mu? sadece bıçak fırlatıp kopya oluşturabiliyor ve narutoyu pataklıyor ara sıra. Sasuke sevdasına kapılmış normal bir genç kız ninja ile uzaktan alakası yok. Bu kızın hiç mi özel gücü yok çok merak ediyorum ya da nebiliyim kendine has bir yeteneği olması lazım. Rock lee 'nin bile yani çalı kaşlı çocuğun bile hiç yeteneği yokken kendini taijitsuda geliştirmiş ve taijitsu ustası olmuş. Bu kız yani sakura neyi geliştirecek kafayı sıyırcam. Bu arada şuan 70. bölümdeyim fakat bir şey daha paylaşmak istiyorum sasuke sanki biraz ön planda gibi geldi bana. Madem herkes sasuke'nin peşinde ozaman bu çizgi dizinin adını sasukerotu koysadınız diye kendimi engelleyemiyorum. Ne uvhai klanıymış arkadaş ya. Benim favorim naruto bence ilerleyen bölümlerde hockagaden bile daha güçlü olacağını düşünüyorum.