Nasıl Buralara Kadar Geldim? Bir Nevi Hayat Hikayesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Oğlum sen nasıl bir hayat yaşıyorsun :SAÇDKo

Üye
5 HİZMET YILI
Herkese selamlar, bu konuyu burda dursun 5-10 yıl sonra açar bakarım diye yazıyorum. Biraz boş bir konu bilginiz olsun.
1996 yılının yılbaşında Eskişehir Şirintepe'de esnaf bir ailenin çocuğu olarak doğdum. 5 Yaşında 2 dedemi kaybettim. 6 yaşındayken bilgisayarla tanıştım. Ve kaderimin 180 derece dönüşü o gün başladı. İlk zamanlar amatörce sadece oyun oynuyordum (o zamanlar şimdiki gibi oyun seçeneği de yoktu, CS 1.6, Half-Life Gta 3 gibi oyunlar vardı sadece). Sonra 8 yaşındayken internette dolaşıp duran "Hacker olun" gibi yazılarla karşılaşıp yeni nesil her çocuk gibi hackerlığa merak saldım. 3-5 ufak ufak şeyler yapıp kendimi hacker sanarken zaman geçti ergenliğe adım attım. 2009'da babaannemi kaybettim. Halen daha bilgisayarda zaman geçiriyordum. Lise yıllarında iken internetin karanlık tarafında (ki bunu bu sitenin nerdeyse tamamı biliyor :D) Kripto Paraların işleme geçtiğini gördüm, 3-5 araştırdım dedim iyi buna yatırım yapılır. Gittim o zamanlar deli para eden motorumu satıp o paranın tamamına 8 tane bitcoin aldım. Daha sonra kendim para biriktirip 8+22 olmak üzere toplam 30 tane bitcoin almıştım. Zamanla bu BC'yi unuttum falan zaman geçti lise bitti. Bir gün facebook'da BTC ile ilgili bir gönderiye denk geldim. BTC fırladı gibi birşey yazıyordu. Gidip kontrol ettim, benim o zamanlar 23-24 bin lira civarına aldığım BTC şuanda 1.8M TL yapıyormuş. BTC'yi bozdurdum, ailemin borçlarını ödedim. Derken zaman geçti, Üniversiteye bir milyoner olarak girdim (çok güzel bir duygu :D) Kendime BTC mining iş istasyonu kurup para kazandım. Halen daha kazanıyorum.
Evet beyler zaman benim için böyle geçti, bir ton ara olay var (vuruldum, bıçaklandım, 4 kere ameliyat oldum vs.) bunları anlatmadan küçük bir yazı oldu okuduysanız çok teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim.
Mod reis bunu kaldırma da dursun burda 5-10 yıl sonra bakar duygulanırım.
akıllardaki soru "nasıl?"

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Herkese selamlar, bu konuyu burda dursun 5-10 yıl sonra açar bakarım diye yazıyorum. Biraz boş bir konu bilginiz olsun.
1996 yılının yılbaşında Eskişehir Şirintepe'de esnaf bir ailenin çocuğu olarak doğdum. 5 Yaşında 2 dedemi kaybettim. 6 yaşındayken bilgisayarla tanıştım. Ve kaderimin 180 derece dönüşü o gün başladı. İlk zamanlar amatörce sadece oyun oynuyordum (o zamanlar şimdiki gibi oyun seçeneği de yoktu, CS 1.6, Half-Life Gta 3 gibi oyunlar vardı sadece). Sonra 8 yaşındayken internette dolaşıp duran "Hacker olun" gibi yazılarla karşılaşıp yeni nesil her çocuk gibi hackerlığa merak saldım. 3-5 ufak ufak şeyler yapıp kendimi hacker sanarken zaman geçti ergenliğe adım attım. 2009'da babaannemi kaybettim. Halen daha bilgisayarda zaman geçiriyordum. Lise yıllarında iken internetin karanlık tarafında (ki bunu bu sitenin nerdeyse tamamı biliyor :D) Kripto Paraların işleme geçtiğini gördüm, 3-5 araştırdım dedim iyi buna yatırım yapılır. Gittim o zamanlar deli para eden motorumu satıp o paranın tamamına 8 tane bitcoin aldım. Daha sonra kendim para biriktirip 8+22 olmak üzere toplam 30 tane bitcoin almıştım. Zamanla bu BC'yi unuttum falan zaman geçti lise bitti. Bir gün facebook'da BTC ile ilgili bir gönderiye denk geldim. BTC fırladı gibi birşey yazıyordu. Gidip kontrol ettim, benim o zamanlar 23-24 bin lira civarına aldığım BTC şuanda 1.8M TL yapıyormuş. BTC'yi bozdurdum, ailemin borçlarını ödedim. Derken zaman geçti, Üniversiteye bir milyoner olarak girdim (çok güzel bir duygu :D) Kendime BTC mining iş istasyonu kurup para kazandım. Halen daha kazanıyorum.
Evet beyler zaman benim için böyle geçti, bir ton ara olay var (vuruldum, bıçaklandım, 4 kere ameliyat oldum vs.) bunları anlatmadan küçük bir yazı oldu okuduysanız çok teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim.
Eskişehirden selamlar.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Aga piyasadaki çoğu kitaptan sürükleyici :D Sonda yaşamaya hak kazanmışsın heralde :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Passei 10 minutos lendo tudo isso e não entendi nada

Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
sen erinmemişsin ya bende erinmeden okurum kardeşim

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bilgisayar hikayen who am i'ya benzemiş

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Vay be 1.8m lira helal olsun valla altinda porsche falan varmi reis
Post automatically merged:

1.8m lirayi eline alinca neler yaptin reis keske detayli anlatsatdin merak uyandirici hikayen varmis

Üye
5 HİZMET YILI
olucak senin için dostum okursun bizde okuduk ama niye , kankam üzülme işsizlik hepimizin baba

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Öncelikle umarım bu forum devamlı açık kalır, kapanmaz. Cidden iyi bir karar vermişsin açıkcası. umarım daha da çok kazanırsın, fakat kazanırken de sağlığına çok dikkat et. Sende biliyorsundur ki bir yerin ağrıyınca o günün çöpe gidiyor mutlu olamıyorsun çünkü oran ağrıyor. Ve bence özellikle arkadaşlarına dikkat et, ki sen zaten dikkat ediyorsundur burda boş laf attım gibi oldu özür dilerim, fazla parayı duyunca yılışan, kanka dediklerin dost dediklerin sen düşünce kaldırmaya tenezzül dahi etmiyorlar. Umarım bunu yaşamazsın. Her neyse sonraki hayatında da başarılar. Arada bağış yapıp, hayvanlara insanlara yardım edersen daha ferah daha hafif oluyorsun.

Luke Ainsworth
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Dostum başta okumamak için önyargılı davrandım ama okuduğumda çok beğendim ölmüş aile fertlerinin mekanı cennet olsun BTC işine ben de o zamanlar girmek istiyordum ama para biriktiremiyordum sigara masraflarım yüzünden günlük 1 paket parliament filan ondan ama iyi bir iş başarmışşın ellerine sağlık

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
vay anasını hayat böyle işte, birine piyango vuruyor digerleri amorti ya da avucunu yalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...