Nasıl Hile Yazabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Öncelikle herkese iyi günler dilerim.

Aklımda bazı sorular var ve en iyi şekilde cevap bulabileceğim yere geldim.
Başlıkta da gördüğünüz gibi kendi hilemi yazmak istiyorum, fakat iyi bir yönlendirme yapacak bir kaynak bulamadım.
.exe uzantılı bir hile yapmak istiyorum ve elimde C# ve C++ kursları bulunuyor. İnternal bir hile yapmak için yönergeniz veya bir öneriniz var mıdır?
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.​

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
dostum buradan emin ol anca bilen 2-3 kişi belki rızasına göre yardımcı olabilir onun dışında sadece yorum kasmaya gelenler şu şu dili öğren der bence youtube da eğer yabancı dilin var ise tabi kursların da yardımı ile güzelce öğrenebilirsin ben de şuan senin gibi merak saldım ancak daha yeni yeni ce yi öğrendim sayılır.

Üye
7 HİZMET YILI
dostum buradan emin ol anca bilen 2-3 kişi belki rızasına göre yardımcı olabilir onun dışında sadece yorum kasmaya gelenler şu şu dili öğren der bence youtube da eğer yabancı dilin var ise tabi kursların da yardımı ile güzelce öğrenebilirsin ben de şuan senin gibi merak saldım ancak daha yeni yeni ce yi öğrendim sayılır.

Youtube üzerinde yabancı kaynakların çoğuna göz gezdirdim fakat menülü yapan kişi bulamadım. Yapan varsa da eski videolar ve kullandıkları kütüphaneler çalışmıyor.

ı see you
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Youtube üzerinde yabancı kaynakların çoğuna göz gezdirdim fakat menülü yapan kişi bulamadım. Yapan varsa da eski videolar ve kullandıkları kütüphaneler çalışmıyor.
öncelikle yazılım dilleri bilmen gerekiyor eğer ben öğrenirim varım dersen eğitim seti var elimde işine yararsa mesaj at vereyim

Harika insanlar da hata yapar
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
C.e de trainer yapmakla başla.

Subzeroz
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
First of all you have to persevere and practice a lot of basic knowledge about programming, you should ask those who go ahead so you can exchange and learn.

VerifySpoof
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hocam eğer c++ öğrenmek istiyorsan youtube filan boşver udemy geç veya benzeri siteler veya da learn.cpp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...