Nasıl hızlı kilo verilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bütün olay ekmekte reis ekmeği kes bu kadar ve yediğini yakmak için orta seviye bir sporla uğraş

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
beyazlar kes, sebzeyi arttır ve kesinlikle tam buğday ekmeği ye günde 2 öğüne 6 dilim yeterli tost büyüklüğünde!

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
dostum spora başla creatin ve l carnatine al 10 kilo verirsin ayda

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Tarçınlı bir karşım var içeriği aklımda yok ama arastirirsan bulursun tamamen doğal ve yağ yakıminda baya etkili.

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
knk düzenli beslenip alman gereken kalorinin bi tık altında beslenip ve gün içerisinde koşu yapmanı ip atlamanı ve bisiklet sürmeni tavsiye ederim ayriyeten çabuk kilo vermek istiyorsan da şaka gelebilir kazağın altına çöp poşeti giyip dediklerimi uygulayabilrsin ama tabiki de düzenli bir şekilde yapman önemli yoksa bi önemi kalmaz ben hepsini yaptıgım için örnek veriyorum 14 kilo verdim bir buçuk ayda

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
spor bol yapın, su için, diyet değil de çikolata ve şeker yeme.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Çok yemek + az hareket = Kilo almak
Az yemek + az hareket = Sağlıksız yaşam
Dengeli yemek + ortalama hareket = sağlıklı kiloya ulaşmak

Kısacası kilo vermek istiyorsan normalde yediğinden az porsiyonlar kullanarak, rutinin dışında 20 dakika fazladan yürümek gibi faaliyetler yaparsan sağlıklı biçimde kilo verebilirsin hızlandırmak için miktarları ayarlamak lazım örneğin her gün fazladan bir poğaça yersen 30 gün sonunda sana +2 kg gibi bir farkı olur düz mantık.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bol bol kardiyo yap dostum bizim mahalleden de bi abi vardı askerlik için kardiyo yaparak kilosunu verebildi

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kilo almak veya vermek aslında basit iradene bağlı önce günlük kalori ihtiyacını ve bazal metabolizmanı bulman lazım internete yaz direk yap yaş kilo boydan çıkıyor sonra günlük kalori ihtiyacında bana göre harbi sonuç almak istiyosan 1000 kalori daha az yiceksin bu kadar basit kilo almak istiyosan günlük kalori ihtiyacından fazla yiceksin tabi yediklerin protein ağırlıklı olmalı sağlıklı yağları ihmal etme badem ceviz gibi ve bol su tüket

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Ekmeği azalt bro 104 kilodan 100 kiloya düşmüştü amcam. Ancak bu durum uzun vaadeli oluyor tabii. Hızlı sonuç için spor şart.

大 Yami Yugi
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ağırlık antrenmanları, kardiyo ve diyetle kilo verebilirsin. Hızlı kilo vermek sonrasında hızlı şekilde sana daha fazlasını aldırır. o yüzden kendine minik minik görevler vererek kilo vermeye çalış

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hocam bana kalırsa fazka sağlıklı değil ama su diyeti en etkili yöntem araştırabilirsinzi arkadaş 2 günde 3,5 kilo vermişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...