Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
knk düzenli beslenip alman gereken kalorinin bi tık altında beslenip ve gün içerisinde koşu yapmanı ip atlamanı ve bisiklet sürmeni tavsiye ederim ayriyeten çabuk kilo vermek istiyorsan da şaka gelebilir kazağın altına çöp poşeti giyip dediklerimi uygulayabilrsin ama tabiki de düzenli bir şekilde yapman önemli yoksa bi önemi kalmaz ben hepsini yaptıgım için örnek veriyorum 14 kilo verdim bir buçuk ayda
Çok yemek + az hareket = Kilo almak
Az yemek + az hareket = Sağlıksız yaşam
Dengeli yemek + ortalama hareket = sağlıklı kiloya ulaşmak
Kısacası kilo vermek istiyorsan normalde yediğinden az porsiyonlar kullanarak, rutinin dışında 20 dakika fazladan yürümek gibi faaliyetler yaparsan sağlıklı biçimde kilo verebilirsin hızlandırmak için miktarları ayarlamak lazım örneğin her gün fazladan bir poğaça yersen 30 gün sonunda sana +2 kg gibi bir farkı olur düz mantık.
kilo almak veya vermek aslında basit iradene bağlı önce günlük kalori ihtiyacını ve bazal metabolizmanı bulman lazım internete yaz direk yap yaş kilo boydan çıkıyor sonra günlük kalori ihtiyacında bana göre harbi sonuç almak istiyosan 1000 kalori daha az yiceksin bu kadar basit kilo almak istiyosan günlük kalori ihtiyacından fazla yiceksin tabi yediklerin protein ağırlıklı olmalı sağlıklı yağları ihmal etme badem ceviz gibi ve bol su tüket
Ağırlık antrenmanları, kardiyo ve diyetle kilo verebilirsin. Hızlı kilo vermek sonrasında hızlı şekilde sana daha fazlasını aldırır. o yüzden kendine minik minik görevler vererek kilo vermeye çalış