Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şuan gümüş 4 stuck ım fena da oynamıyorum genelde mid lane de oynuyorum günde max 5-6 maç falan atıyorum ama hep gümüş 4 üm yükselemiyorum nasıl hızlı rank kasabilirim?
Oyun bilgini geliştirmeye bak. Yüksek elo oyuncularını izle mantıklı kararlar ver oyunu oku ve benmerkezli bir oyun benimseme. Ayrıca eğer çar elohelldeyse bırak yeni hesaba geç. Var olan hesap elosu düşükse eğer bilmeyen adamları atıyor bu da seni geri düşürüyor.
Bak şimdi sen gümüş 4'sün 1000 maç oyna 1000 maçta hala gümüş seviyelerinde isen (rank olarak değil bilgi olarak) ilk adıma geri dön tekrar 1000 maç at zaten en sonunda olayı kavrayacaksın. Bende çok eskiden rank atlayamıyorum diye konular açardım : D iyi günler efenim.
Önce ölmeyeceksin hep oyun içinde kalacaksın
Sonra pre şart
Görüş skoru önemli toteme 75 gold vermeyen ölür
Bi main olacak ama başka lane mainleyeceksin yandan. Yandan
Makro oyun bilgisi kazanman lazım örneğin adamlar çok güçlü baron alıyor o sırada ejderi alman yada karşı takımın inhini kulelerini alman lazım. Yayıncıları izleyerek makro oyun bilgini geliştir, lane'i kazandığın sürece winlersin.
Fena oynamıyorum dan kastın nedir bilmiyorum fakat gümüş 4 kalman biraz sıkıntı, totemini kullan, boş yere fight atıp ölme, farm yapmaya çalış, öğretici videolar izle anlatıyorlar orada zaten, mekaniğini geliştirmeye çalış örn. antrenman modunda gir alıştırma yap. farklı şampiyonlar oynamaya çalış, gidip midde günde attığın 5-6 maç yasuo oynama, 5-6 maç çok az günde 20-25 maç attığımı bilirim,(en önemlisi oyuna girdiğinde chat'e /deafen yaz chat'i kullanma toxiclik yapma, oyunu trolleme.