Nasıl hızlı rank atlayabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Şuan gümüş 4 stuck ım fena da oynamıyorum genelde mid lane de oynuyorum günde max 5-6 maç falan atıyorum ama hep gümüş 4 üm yükselemiyorum nasıl hızlı rank kasabilirim?

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Oyun bilgini geliştirmeye bak. Yüksek elo oyuncularını izle mantıklı kararlar ver oyunu oku ve benmerkezli bir oyun benimseme. Ayrıca eğer çar elohelldeyse bırak yeni hesaba geç. Var olan hesap elosu düşükse eğer bilmeyen adamları atıyor bu da seni geri düşürüyor.

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Karakteri değilde oyunu öğrenmeye calis. bide mumkunse pre bul

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
support oynayarak rahatlıkla rank atlayabilirsin

TomaHawk
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yüksek elo oyuncularının maçlarını ve ufak tefek tricklerini izle ufacık bir şey kapsan bile kârına olur

ssssssssss
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bak şimdi sen gümüş 4'sün 1000 maç oyna 1000 maçta hala gümüş seviyelerinde isen (rank olarak değil bilgi olarak) ilk adıma geri dön tekrar 1000 maç at zaten en sonunda olayı kavrayacaksın. Bende çok eskiden rank atlayamıyorum diye konular açardım : D iyi günler efenim.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
oyuunu sürekli oynayıp bilgini gelişitir zaten iyi bir grubunda olursa rank atlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Önce ölmeyeceksin hep oyun içinde kalacaksın
Sonra pre şart
Görüş skoru önemli toteme 75 gold vermeyen ölür ;)
Bi main olacak ama başka lane mainleyeceksin yandan. Yandan

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Makro oyun bilgisi kazanman lazım örneğin adamlar çok güçlü baron alıyor o sırada ejderi alman yada karşı takımın inhini kulelerini alman lazım. Yayıncıları izleyerek makro oyun bilgini geliştir, lane'i kazandığın sürece winlersin.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
güvenli oynarak oyunu öğrenmeye çalış bide pro oyuncuları izleyerek taktik öğrenmeye çalış

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Fena oynamıyorum dan kastın nedir bilmiyorum fakat gümüş 4 kalman biraz sıkıntı, totemini kullan, boş yere fight atıp ölme, farm yapmaya çalış, öğretici videolar izle anlatıyorlar orada zaten, mekaniğini geliştirmeye çalış örn. antrenman modunda gir alıştırma yap. farklı şampiyonlar oynamaya çalış, gidip midde günde attığın 5-6 maç yasuo oynama, 5-6 maç çok az günde 20-25 maç attığımı bilirim,(en önemlisi oyuna girdiğinde chat'e /deafen yaz chat'i kullanma toxiclik yapma, oyunu trolleme.

Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
pro oyuncularu ve ouynları izlemelisin dostum

Üye
2 HİZMET YILI
herodan çok oyunu takip et harita minyon totem spell hepsine hakim ol bir şekilde yükselirsin

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bir heroya odaklanıp onu çok iyi öğrenip matchuplar hakkında bilgi alarak rahatlıkla lig atlayabilirsiniz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
tap ta ililaoi gibi op karakterler alıp safe kalarak harita takibi yaparak kolayca rank kasabilirsin iyi oyunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...