nasıl ingilizce öğrenilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ben dil bölümü öğrencisiyim eğer ing öğrenmek istiyorsan bir kere sevmek durumundasın her koşula karşı pes etmemen lazım ing sitelerle forumlarla bloglarla öğrenilmez amerikan kültür veya taç eğitim kurumları var oraya giderek hayatında elde edemediğin herşeyi öğrenirsin Not : c1 seviyesine kadar geldim avrupaya çıkış belgesi var sormak istediklerini iletebilirsin :)

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kurs'a falan yazıl kardeşim bence en mantıklısı. Bu şekilde öğrenmek en doğrusu ve en güzeli ayrıca film izleme alışkanlığında varsa sık sık altyazılı film izle dublaj izleme.

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ben boyle soyleseyen insana guluyorum yemin ediyorum.Nasil mi ogrenirsin kanka. KONUSARAK AQ

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum ülkenin durumu belli de senin yurt dışına çıktığın zaman ne olacağın belli mi?Herkes hayaller aleminde yaşıyor yurt dışı şöyle güzel böyle güzel.Elbette güzellikleri var fakat sen yurt dışında yaşadın mı?Oranın da kendine göre olumsuzlukları var.Paran varsa her yerde rahat yaşarsın ve sefasını sürersin ama paran yoksa kafanda kurduğun gibi yurt dışı hayalleri kurma derim :)Yurt dışında yaşarsan ne demek istediğimi daha rahat anlarsın.İngilizceyi kelime ezberleyerek ve bunun yanında gramer çalışarak öğrenirsin.Bol bol pratik yapmalısın.Kitap çevirileri yapmalısın.

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
öncelikle bolca ezber yapman gerek kelimelere yoksa öyle hemen olmaz.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Okullarda öğrenilen gramerin aksine konuşma dilini sökmeye çalışmalısın bence hızlı yoldan, YouTubedan kendim ayarlayabilirim sırasını diye düşünüyorsan YouTubedan izleyebilirsin videolar yoksa Udemy gibi sitelerden yardım alabilirsin ücretli diye biliyorum.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Youtubedan videolar izleyebilirsin udemyde bazı dersler ücretsiz onları dinleyebilirsin ama en iyisi yüz yüze ders

Üye
10 HİZMET YILI
filmleri ve dizileri önce türkçe altyazılı sonra ingilizce altyazılı sonra da altyazısız izleyip anlamaya çalış

Üye
5 HİZMET YILI
dostum basit kelimeleri önce ezberle sonra yaz zamanla öğreniyorsun sonra cümle haline geç

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Google play store da cake isimli uygulama var boş zamanlarımda kullandığım deneyebilirsin.

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
  • Hello English . This is my first recommendation for anyone looking to improve their English. ...
  • Duolingo . If you want to learn English from scratch, then this is the app you are looking for. ...
  • Lingbe . Both Duolingo and Hello English can help you learn English and improve it. ..

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
günlük hayatında başkalarıyla ingilizce konuşmaya çalış etkili bir yöntem

Üye
5 HİZMET YILI
gerçekten zor bi soru kişiden kişiye değişir ama grammer falan çoğu zaman işine yaramıyor bile sokak ağzı denilen olaydan dolayı cem yılmaz skeci gerçekten bi bakıma doğru söylüyor "be tourist" elbet öğrenirsin konuşa konuşa

Üye
9 HİZMET YILI
knka dizi izleyerek valla hiç anlamadan ingilizcem gelişti konuşanı da anlıyorum konuşadabiliyorum ama emin ol çok üst düzeyde olmuyorsun bunun için oraya gidip o insanların içinde kalman lazım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bizim bu ilde amerikan kursu var dili yani ingilizce oraya gidiyordum yararlıydı ama sen bilirsin paralı tabi

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
temel bikaç şeyi ilkokulda öğrendim ama ingilizcemi geliştirme adına okul hiçbişey katmadı yabancı bi arkadaşım olmuştu yanlış konuştuğumda gülüp düzeltirdi o çocukla 2 senede falan farketmeden ingilizcem gelişti, yani yabancıyla konuşarak öğrenilir

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Dil kursuna gidecek durumun yok kse YouTube cok iyi kanallar var İngilizce öğreten denemeni tabsiye ederim 0'dan başlıyorlar öğretmeye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...