Sıfırdan yazılım nasıl öğrenilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Ben 0'dan yazılım öğrenmek istiyorum. İster hile olsun ister işe yarar program yazmak. İngilizce öğrenmek gerektiğinden hem İngilizce hem yazılımı aynı anda götürebilir miyim? İlk nereden başlamalıyım? İnternetten kurs almak mantıklı mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Götürürsün, ingilizce kaynaktan izlemek durumunda kalacağın zamanlara kadar iyi seviyeye getirirsin diye düşünüyorum ingilizceni de. C# zor bir dil, öğrenmen uzun sürer zaten. İnternetten öğrenip bol bol kendin kod yazarsan daha iyi öğrenirsin o yönde öneride bulunayım, sadece öğrenirsen unutmaya açık bir konu.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
yazılımı videolardan anlamak istersen B1 ingilizce seviyesi yeterli olabiliyor(genelde altyazıları oluyor). yazılım ve ingilizceyi aynı anda yürütebilirsin. youtubedan ingilizceyi, udemy'den de istediğin yazılım dilini çalışabilirsin. sıkıldıkça bu 2si arasında git gel yaparsın

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Youtubueden izleyerek, deneme yanılma yönetemi ile, kurslarla yapabilirsin gibime geliyor

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
udemydeki yazılımlar düşündüğün kadar verimli geçmez diye düşünüyorum youtube da güzel yazılım kanalları var onlara yönelmeni öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
İnternet kursları bence çok faydalı bi dene derim

ihaveonechance
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Eğer yazılım öğreniceksen bunun en temeline kadar inmen lazım ve okullarda yapılan müfredattan fikir alabilirsin. Ben bilişim teknolojileri bölümü okuyorum ve ilk başta visual studio ile windows app uygulamaları yapıyorduk pythonu saymazsan. Eğer kolaya kaçarım diyorsan internetten HTML, CSS ve JS(Javascript) dillerine göz atabilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
btkakademi gov sayfası var devletin, oraya e devlet ile giriş yap bir sürü eğitim var

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
free cod camp var youtube da izleyebilirsin çok faydalı

kmode exception
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Temel, Bol Bol Pratik, Verimli Çalışma.

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
sıfırdan yazılım öğrenmek istiyorsan ilk önce bilmiyorsan ingilizce öğren yabancı kaynaklardan çok daha rahat öğrenirsin daha sonra yabancı sitelerden videolardan çok daha hızlı öğrenirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
udemy nin güzel kursları var. onlar ile başlayabilirsin

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
öğrenmeyin. öğreneceksenizde tam öğrenin. iki kod yazan ben oldum diyor hemen. hayır ben geçtim backend'i frontend ve tasarımda olmama rağmen ayar oluyorum. olacaksanızda lütfen gaza gelmeyin. 2 gecede öğrenilmiyor bu işler.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Udemy'den sağlam kursları alarak başlayabilirsin çok güzel anlatım yapan hocalar var. Aynı şekilde patika denen siteyi de kullanmanı önerebilirim.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
udemy kursları gayet yararlı olucaktır aynı zamanda youtubedende desteklemeni tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...