Nasıl kilo alabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Adım adım git önce su tüketimini artır ki miden genişlesin sonrasında karbonhidrat ağırlıklı beslenebilirsin, spor yapmıyorsan yap.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
şimdi kardeşim eti cicibebe varya onlardan alıyorsun baya bi sonra gece uyumadan önce bunu sütle karıştırıp yiyorsun ben bu şekilde kilo almıştım

Üye
3 HİZMET YILI
All in One Gainerlar var haftada dört gün 1 saat sporla gainer kullanırsan o verdiğin kiloları alman 2 ay sürer maksimum

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Fazla yağlı yemek yiyebilirsin paran varsa hamburger vb şeyleri alıp yiyebilirsin ama Boydan göstermeyebilirsin

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
kilo almak için de vermek için de kilit nokta kalori hesabı alman gerekenden fazlasını vücuduna sokarsan kütle koyarsın ama daha azını alırsan doğal olarak bir açık oldugu için kütle kaybedersin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
750grlik nutella al bimden kaşıkla kaşıkla ye hem kilo alırsın hemde zevk :)

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Takviye gıdalar var ama kilo almadan önce bir diyetisyene veya doktora gitsen sana sağlıklı kilo alma konusunda yardımcı olurlar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
gym e git ve bol bol preotein al düzenli beslen

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
günde 3 öğün yemek en önemlileri ise gece .Gece bol karbonitrat lı şeyler yemeni tavsiye ederim yada hamur işi bu 3 öğünün arasına da ara öğün atarsan kilo alabilirsin iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dostum pilav ve kuruyemişler sana çok yardım edecektir eğer bide üstüne spor salonuna gidersen işin hem kolaylaşır hemde vücudun belli bir forma girer salona gitmeni ve dediklerimi yemeni tavsiye ederim

Üye
3 HİZMET YILI
diyetisyene başvurabilirsin ama tavsiyem erken kalk ve sabah öğlen akşam tüm öğünlerininde yemek ye ve takviye olarak internette kilo almak için shakeler var onlardan yapıp hergün 1-2 tane iç bu şekilde kilo alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kilo almak için de diyetler var bir diyetisyen arkdasın veya okuyan varsa yardım isteyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hayır vermez o toz kimyasal bi madde değil ondan dolayı öğün niyetine yersin ve tavuk göğüsü çok fayda eder pirinçle birlikte..

Üye
3 HİZMET YILI
eis beyaz pirinç yumurta ve kuru yemişler okeyde et işi biraz sıkıntı ama deneyebilirim bu durumdan gerçekten sıkıldım endişelediğim şey ise sağlığıma zarar verebilecek olması. bu dediklerimi yaparsan olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Düzenli yemek ye bol bol karbonhidrat al aynı saatte yat aynı saatte kalk bol bol ara öğün ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...