Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kilo almak için de vermek için de kilit nokta kalori hesabı alman gerekenden fazlasını vücuduna sokarsan kütle koyarsın ama daha azını alırsan doğal olarak bir açık oldugu için kütle kaybedersin
günde 3 öğün yemek en önemlileri ise gece .Gece bol karbonitrat lı şeyler yemeni tavsiye ederim yada hamur işi bu 3 öğünün arasına da ara öğün atarsan kilo alabilirsin iyi forumlar
dostum pilav ve kuruyemişler sana çok yardım edecektir eğer bide üstüne spor salonuna gidersen işin hem kolaylaşır hemde vücudun belli bir forma girer salona gitmeni ve dediklerimi yemeni tavsiye ederim
diyetisyene başvurabilirsin ama tavsiyem erken kalk ve sabah öğlen akşam tüm öğünlerininde yemek ye ve takviye olarak internette kilo almak için shakeler var onlardan yapıp hergün 1-2 tane iç bu şekilde kilo alabilirsin
eis beyaz pirinç yumurta ve kuru yemişler okeyde et işi biraz sıkıntı ama deneyebilirim bu durumdan gerçekten sıkıldım endişelediğim şey ise sağlığıma zarar verebilecek olması. bu dediklerimi yaparsan olabilir