Onaylı Üye
Karbonhidrat ağırlıklı beslen
sığır eti yeBen lise 3'e giden 16 yaşında biriyim. Normalde boy kilo oranım gayet sabitti lakin ortaokulda yakalandığım mide suyumun iflas etmesi çalışmaması gibi etmenlerden dolayı 20 kilo verdim ama geçen 6 aya kadar toparladım, hastalığımı yendim.
Şu sıkıntı var, ne yersem yiyeyim, ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. Shake denedim, spora başladım. Olmadı, spora 3 hafta falan gittim ama spordaki adamların aşağılayıcı bakışları yüzünden oraya gitmeye de utanıyorum. Sadece evde birkaç karışımla fiyat performans bakımından kalori arttırabileceğim bir karışımınız var mı? Ve ya iştahımı açacağını düşündüğünüz bir şey?
Spora tekrar başlamalısın ve protein tozu gibi şeyler alarak daha hızlı forma girebilirsin kilo almakta sağlıklı bir şey değildirBen lise 3'e giden 16 yaşında biriyim. Normalde boy kilo oranım gayet sabitti lakin ortaokulda yakalandığım mide suyumun iflas etmesi çalışmaması gibi etmenlerden dolayı 20 kilo verdim ama geçen 6 aya kadar toparladım, hastalığımı yendim.
Şu sıkıntı var, ne yersem yiyeyim, ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. Shake denedim, spora başladım. Olmadı, spora 3 hafta falan gittim ama spordaki adamların aşağılayıcı bakışları yüzünden oraya gitmeye de utanıyorum. Sadece evde birkaç karışımla fiyat performans bakımından kalori arttırabileceğim bir karışımınız var mı? Ve ya iştahımı açacağını düşündüğünüz bir şey?
Hamurla alakalı şeyler ye hocamBen lise 3'e giden 16 yaşında biriyim. Normalde boy kilo oranım gayet sabitti lakin ortaokulda yakalandığım mide suyumun iflas etmesi çalışmaması gibi etmenlerden dolayı 20 kilo verdim ama geçen 6 aya kadar toparladım, hastalığımı yendim.
Öncelikle spor şart spor yap günde 3 öğün 1 arttır 4 öğün falan yap o senin elinde olan birşey ama kesinlikle spor yap spor yapmazsan metobalizman yavaşlar ve kilo alman zorlaşır yemek yemen zorlaşır ama çok yersende fazla kilo nedeniyle birsürü şikayette yanında geilr dikkat ederek beslenirsen haftada en az 3 kilo alırsın dediğim gibi fazla abartmadan.Ben lise 3'e giden 16 yaşında biriyim. Normalde boy kilo oranım gayet sabitti lakin ortaokulda yakalandığım mide suyumun iflas etmesi çalışmaması gibi etmenlerden dolayı 20 kilo verdim ama geçen 6 aya kadar toparladım, hastalığımı yendim.