Nasıl kilo alınır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kanka proteinli şeyler ye et gibi yada spora başla protein tozu falan al yardımcı olur onlar sana

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
100 gr yulaf, 500 ml süt, 1 tane muz, yer fıstığı shake yapıyorsun kalori değeri 600-700 arası değişiyor 1k kalorilik shakeler yapabilirsin öğünlerden sonra pat pat iç

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum kendimi bildim bileli zayıfım, boy 191 kilo 62 düşün halimi. 3 senedir spor yapıyorum, takviye yok bir şey yok. İlk sene gainer aldım sonra bıraktım çok fazla sindirim sistemimi etkiledi. Dediğim gibi üçüncü yılımı yeni arkada bıraktım, kilo 81. Bu ilk senede olan bir durum değil ama, büyük ihtimalle yapım gereği pek kilo almaya müsait değilim (ne büyük sürpriz ya :( ) ilk yılı 66 kilo da tamamladım. 4 kilo heeeey. 2. sene 74, 3. 81. Biraz sabır ve istikrar oldu mu ve tabi paran varsa (fazla yemek pahalı bir durum) ve son olarak yapına göre değişiklik gösterir. Ama devamlı surette elbet netice alırsın. Padişah fermanı gibi oldu hahaha. Sıkma canını train baba, BAAAAAAAAAAAASSSSSS

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
dostum günlük kalori ihtiyacını hesaplayıo üstüne +300 kalori veya +500 kalori ekleyip beslenirsen kilo almama gibi bir şansın yok

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Ben lise 3'e giden 16 yaşında biriyim. Normalde boy kilo oranım gayet sabitti lakin ortaokulda yakalandığım mide suyumun iflas etmesi çalışmaması gibi etmenlerden dolayı 20 kilo verdim ama geçen 6 aya kadar toparladım, hastalığımı yendim.

Şu sıkıntı var, ne yersem yiyeyim, ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. Shake denedim, spora başladım. Olmadı, spora 3 hafta falan gittim ama spordaki adamların aşağılayıcı bakışları yüzünden oraya gitmeye de utanıyorum. Sadece evde birkaç karışımla fiyat performans bakımından kalori arttırabileceğim bir karışımınız var mı? Ve ya iştahımı açacağını düşündüğünüz bir şey?
sığır eti ye

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Yani sağlıklı kilo almak istiyorsun.Sağlıklı kilo almanın kilo vermekten çok daha zor olduğunu bildiğimden bu tür forum ortamlarından değil gidip salondaki hocalarından veya bu işlerden anlayan diyetisyen vb. kişilerden tavsiye almanı öneririm.
Big Hero 6 Belly GIF

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ben lise 3'e giden 16 yaşında biriyim. Normalde boy kilo oranım gayet sabitti lakin ortaokulda yakalandığım mide suyumun iflas etmesi çalışmaması gibi etmenlerden dolayı 20 kilo verdim ama geçen 6 aya kadar toparladım, hastalığımı yendim.

Şu sıkıntı var, ne yersem yiyeyim, ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. Shake denedim, spora başladım. Olmadı, spora 3 hafta falan gittim ama spordaki adamların aşağılayıcı bakışları yüzünden oraya gitmeye de utanıyorum. Sadece evde birkaç karışımla fiyat performans bakımından kalori arttırabileceğim bir karışımınız var mı? Ve ya iştahımı açacağını düşündüğünüz bir şey?
Spora tekrar başlamalısın ve protein tozu gibi şeyler alarak daha hızlı forma girebilirsin kilo almakta sağlıklı bir şey değildir

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

Hamurla alakalı şeyler ye hocam

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bol bol pilav ye yada supplement al

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam yaş boy ve kilo olarak nerdeyse sizinle tamamen aynıyım ne yesem kilo almıyordum fazla harekette etmiyordum en fazla bir karın şişliği oluyordu ertesi güne oda gidiyordu araştırdım bunlar vücut tipi ile alakalıymış her vücut tipinde başka kimisi çok kolay kilo alıyor kimisi alamıyor

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ogun sayisini arttir hardline gainer kullan bol kalorili seyler tuket bol karbonhidrat tuket makarna pilav vb spor yap temiz kas kütlesi ile temiz kilo al

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Öğün sayını minimum 6 ya çıkart kalorisi yüksek şeyler ye ve takviye al.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kendine ilk program hazırla sabah kalk sebze ye ardından 4 tane haşlanmış yumurta göm evinden çık azcık az tempo ile koş 1.5saat fln arkadaşlarınla felan takıl eve gel mekik şınav çek öyle umarım işine yarar

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI

Öncelikle spor şart spor yap günde 3 öğün 1 arttır 4 öğün falan yap o senin elinde olan birşey ama kesinlikle spor yap spor yapmazsan metobalizman yavaşlar ve kilo alman zorlaşır yemek yemen zorlaşır ama çok yersende fazla kilo nedeniyle birsürü şikayette yanında geilr dikkat ederek beslenirsen haftada en az 3 kilo alırsın dediğim gibi fazla abartmadan.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kalori hesabı yapıcan makarna ve pilava yüklen derim gece yatmadan önce tost yesen bir de alırsın öğün sayını arttırman gerekiyor en az 3 öğün ye

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hergün cici bebe yulaf ezmesi + süt karıştır ye deli gibi kilo alırsın moruk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...