Nasıl vücut baklavaları çıkarırım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
kanka internetten kolayca bulabilirsin idmanları ve düzgün beslenmenb lazım vücutta yağ olmamalı

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bunla ilgili videolar falan var play storede uygulamalarıda var

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yatmadan önce her gece 150 mekik 1 ayda bomba

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
salonlara git dostum önerim en hızlısı mekik falan boş orda en azından tüm vücut çalışırsın tavsiye

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hocam beslenmene dikkat et sporunu yap mekik çek yaparsın halledersin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Benim arkadaşım abur cuburu bıraktı ve haşlama tavuk ve protein tozu kullandı. 2 ay kol ve karın çalışarak şu anda hafif belirgin var muhtemelen bi 2 aya belirginleşir iyice. Yani minimum 3 ay ama ortalama çalışarak 6-9 ayda olabilir

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Karın bölgesi çokça yağdan oluştuğundan o bölgedeki kasların belirginleşmesi çok sıkı diyete bakar kimisini görürsün 45 kilo zargana ama karın kası varmış gibi o kadarı zaten herkeste var o elemanda hiç yağ olmadığından meydana çıkıyor öyle eğer çok iri görünmek gibi hayalin yoksa normal karın antrenmanlarının yanında düşük yağ oranına sahip olursan zaten karın kasların belirginleşir. Kol, omuz, göğüs veya bacak gibi bir gelişim bekleme kol çalışırsın yağlı ol olma büyür, büyük gözükür ama karın öyle değil günde 5000 mekik de çeksen yağ oranın yüksek olduğu sürece göbekten başka bir şey gözükmez orada.

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardo çocuk rottweiler olamak istiyorum demedi naptın sende :D
Kanka ama gerçekten ben 8. sınıftayken yapıyordum öyle ve müthiş derecede çıkıyordu ve kalındı yaş küçükse daha hızlı çıkıyor az bile yapsan şimdi yağ bağladı salmıyorda :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
her türlü spor aktivitesi. sadece karın bölgene yapmak biraz sıkıcı diğer kaslarda belirginleşsin

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
şuan spora gidiyorum kanka :d baklavaları en kolay plank mekik leg raise swiss yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...