Nasılsınız gececiler gelin sohbet edelim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Üye
6 HİZMET YILI
pubglite hilesini kaç mesajda kullanbiliyoruz lan bu nasıl sistem
Post automatically merged:

Ben yemiştim ordan biliyorum kanka :)

banlansan bile başka bir hesap açabilirsin hwid ban yersen hwid değişebilirsin kanka
Kanka peki kaç mesajda indirebiliyoruz bunu şuan indiremiyorum mesela

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Eyw dostum bunu bi kenara not aldım kesin çözümmü peki
Ben yaptığımda oldu kanka deneyebilirsin sorun yok.

pubglite hilesini kaç mesajda kullanbiliyoruz lan bu nasıl sistem

Kanka peki kaç mesajda indirebiliyoruz bunu şuan indiremiyorum mesela
300 yorum yapman gerekiyor ve bir haftalık üye olman gerekiyor kardeşim

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
En kısa zamanda denicem dostum sagol
Rica ederim dostum bilgi alışverişi herkese lazım.

Yok mu 300 yorumluk bir hesabı paslamanız arkadaşlar
Bir hesabı başkasıyla paylaşamazsın bu yasaktır yakalandığında ban yersin öyle bişey yapma bile hile bir yere kaçmıyor kanka burda kal biraz zaman geçir 5 mesaj attım 90 olmuşum daha yeni fark ettim yani zaman çabuk geçiyor emin ol.

Üye
6 HİZMET YILI
Rica ederim dostum bilgi alışverişi herkese lazım.

Bir hesabı başkasıyla paylaşamazsın bu yasaktır yakalandığında ban yersin öyle bişey yapma bile hile bir yere kaçmıyor kanka burda kal biraz zaman geçir 5 mesaj attım 90 olmuşum daha yeni fark ettim yani zaman çabuk geçiyor emin ol.
Kanka öylede mesela seri cevap vermem bile engellenmiş 1 dakika bekliyoruz nerdeyse

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka öylede mesela seri cevap vermem bile engellenmiş 1 dakika bekliyoruz nerdeyse
Olsun kanka hile bir yere kaçmıyor bu platform kaç yıldır açık sadece wolftü hilesini durdurdu diye biliyorum oda oyun bitti diye acele etme biraz hilesiz oyna birazda bizimle zaman geçir.

Üye
6 HİZMET YILI
Olsun kanka hile bir yere kaçmıyor bu platform kaç yıldır açık sadece wolftü hilesini durdurdu diye biliyorum oda oyun bitti diye acele etme biraz hilesiz oyna birazda bizimle zaman geçir.
Kanka zaten bana kalsa full hilesiz oynanmalı hileli oynayanlar yüzünden darlandım artık

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka zaten bana kalsa full hilesiz oynanmalı hileli oynayanlar yüzünden darlandım artık
Bazıları senin gibi zorunda kaldıkları için hileyle oynuyo bazılarıda sırf gıcık etmek için bazılarıda kolsuz oldukları için

Üye
6 HİZMET YILI
Bazıları senin gibi zorunda kaldıkları için hileyle oynuyo bazılarıda sırf gıcık etmek için bazılarıda kolsuz oldukları için
Ben çok tilt oluyorum kanka yaklaşık 1 aydır oynuyoruz arkadaşlarla.Adamlar 1 kilometreden tak diye indiriyo.Herif eve giriyo direk olduğum yere peekliyo.İnanılmaz sinirleniyorum.

Ben çok tilt oluyorum kanka yaklaşık 1 aydır oynuyoruz arkadaşlarla.Adamlar 1 kilometreden tak diye indiriyo.Herif eve giriyo direk olduğum yere peekliyo.İnanılmaz sinirleniyorum.
Allahtan valorant düştüde keyifli oyun oynuyorum.Hile yok şuan en azından.

Hiç zevk alamaz hale geldik.İnan bana hileli oynasam kazanmadığım oyun olmaz.Aim falanda açmam wh olsun yeter bana :D

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI

Allahtan valorant düştüde keyifli oyun oynuyorum.Hile yok şuan en azından.

Hiç zevk alamaz hale geldik.İnan bana hileli oynasam kazanmadığım oyun olmaz.Aim falanda açmam wh olsun yeter bana :D
Ona da gelir yakın zamanda emin olabilirsin hileyle oynayanları suçlayamayız suç oyunu kuranlarda düzgün bir savunma yapsalar zaten miss işler hileler (işlemez)

Üye
6 HİZMET YILI
Ona da gelir yakın zamanda emin olabilirsin hileyle oynayanları suçlayamayız suç oyunu kuranlarda düzgün bir savunma yapsalar zaten miss işler hileler (işlemez)
Riot games oyunlarının arkasında duran bir firma büyük ölçüde savaşır hilelerle.Sürekli güncel kaldıkları için öyle hile yapmak kolay değil o şirkete.Yani karşına almakta istemezsin uğraşırlar seninle.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Riot games oyunlarının arkasında duran bir firma büyük ölçüde savaşır hilelerle.Sürekli güncel kaldıkları için öyle hile yapmak kolay değil o şirkete.Yani karşına almakta istemezsin uğraşırlar seninle.
ona göre gücüde var istese savunmayla alakalı bir çok yenilik yapabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...