Pubg lite bazen Dota 2 oynuyorum. Sen hangi oyunları oynuyosun ?edelim tabiki hangi oyunları oynuyosun ?
Pubg lite bazen Dota 2 oynuyorum. Sen hangi oyunları oynuyosun ?edelim tabiki hangi oyunları oynuyosun ?
Daha yemedim ama ilerleyen zamanlarda lazım olur elbetYoksa Hwid mi yemiştin![]()
Ben yemiştim ordan biliyorum kankaDaha yemedim ama ilerleyen zamanlarda lazım olur elbet![]()
banlansan bile başka bir hesap açabilirsin hwid ban yersen hwid değişebilirsin kankakanka pubg lite hilesi kesin banlatır mı?
Eyw dostum bunu bi kenara not aldım kesin çözümmü pekiBen yemiştim ordan biliyorum kanka![]()
Kanka peki kaç mesajda indirebiliyoruz bunu şuan indiremiyorum meselaBen yemiştim ordan biliyorum kanka
Post automatically merged:
banlansan bile başka bir hesap açabilirsin hwid ban yersen hwid değişebilirsin kanka
300 yorumpubglite hilesini kaç mesajda kullanbiliyoruz lan bu nasıl sistem
Kanka peki kaç mesajda indirebiliyoruz bunu şuan indiremiyorum mesela
Ben yaptığımda oldu kanka deneyebilirsin sorun yok.Eyw dostum bunu bi kenara not aldım kesin çözümmü peki
300 yorum yapman gerekiyor ve bir haftalık üye olman gerekiyor kardeşimpubglite hilesini kaç mesajda kullanbiliyoruz lan bu nasıl sistem
Kanka peki kaç mesajda indirebiliyoruz bunu şuan indiremiyorum mesela
En kısa zamanda denicem dostum sagolBen yaptığımda oldu kanka deneyebilirsin sorun yok.
Rica ederim dostum bilgi alışverişi herkese lazım.En kısa zamanda denicem dostum sagol
Bir hesabı başkasıyla paylaşamazsın bu yasaktır yakalandığında ban yersin öyle bişey yapma bile hile bir yere kaçmıyor kanka burda kal biraz zaman geçir 5 mesaj attım 90 olmuşum daha yeni fark ettim yani zaman çabuk geçiyor emin ol.Yok mu 300 yorumluk bir hesabı paslamanız arkadaşlar
Kanka öylede mesela seri cevap vermem bile engellenmiş 1 dakika bekliyoruz nerdeyseRica ederim dostum bilgi alışverişi herkese lazım.
Bir hesabı başkasıyla paylaşamazsın bu yasaktır yakalandığında ban yersin öyle bişey yapma bile hile bir yere kaçmıyor kanka burda kal biraz zaman geçir 5 mesaj attım 90 olmuşum daha yeni fark ettim yani zaman çabuk geçiyor emin ol.
Olsun kanka hile bir yere kaçmıyor bu platform kaç yıldır açık sadece wolftü hilesini durdurdu diye biliyorum oda oyun bitti diye acele etme biraz hilesiz oyna birazda bizimle zaman geçir.Kanka öylede mesela seri cevap vermem bile engellenmiş 1 dakika bekliyoruz nerdeyse
Kanka zaten bana kalsa full hilesiz oynanmalı hileli oynayanlar yüzünden darlandım artıkOlsun kanka hile bir yere kaçmıyor bu platform kaç yıldır açık sadece wolftü hilesini durdurdu diye biliyorum oda oyun bitti diye acele etme biraz hilesiz oyna birazda bizimle zaman geçir.
Bazıları senin gibi zorunda kaldıkları için hileyle oynuyo bazılarıda sırf gıcık etmek için bazılarıda kolsuz oldukları içinKanka zaten bana kalsa full hilesiz oynanmalı hileli oynayanlar yüzünden darlandım artık
Ben çok tilt oluyorum kanka yaklaşık 1 aydır oynuyoruz arkadaşlarla.Adamlar 1 kilometreden tak diye indiriyo.Herif eve giriyo direk olduğum yere peekliyo.İnanılmaz sinirleniyorum.Bazıları senin gibi zorunda kaldıkları için hileyle oynuyo bazılarıda sırf gıcık etmek için bazılarıda kolsuz oldukları için
Allahtan valorant düştüde keyifli oyun oynuyorum.Hile yok şuan en azından.Ben çok tilt oluyorum kanka yaklaşık 1 aydır oynuyoruz arkadaşlarla.Adamlar 1 kilometreden tak diye indiriyo.Herif eve giriyo direk olduğum yere peekliyo.İnanılmaz sinirleniyorum.
Ona da gelir yakın zamanda emin olabilirsin hileyle oynayanları suçlayamayız suç oyunu kuranlarda düzgün bir savunma yapsalar zaten miss işler hileler (işlemez)Ben çok tilt oluyorum kanka yaklaşık 1 aydır oynuyoruz arkadaşlarla.Adamlar 1 kilometreden tak diye indiriyo.Herif eve giriyo direk olduğum yere peekliyo.İnanılmaz sinirleniyorum.
Allahtan valorant düştüde keyifli oyun oynuyorum.Hile yok şuan en azından.
Hiç zevk alamaz hale geldik.İnan bana hileli oynasam kazanmadığım oyun olmaz.Aim falanda açmam wh olsun yeter bana![]()
Riot games oyunlarının arkasında duran bir firma büyük ölçüde savaşır hilelerle.Sürekli güncel kaldıkları için öyle hile yapmak kolay değil o şirkete.Yani karşına almakta istemezsin uğraşırlar seninle.Ona da gelir yakın zamanda emin olabilirsin hileyle oynayanları suçlayamayız suç oyunu kuranlarda düzgün bir savunma yapsalar zaten miss işler hileler (işlemez)
ona göre gücüde var istese savunmayla alakalı bir çok yenilik yapabilir.Riot games oyunlarının arkasında duran bir firma büyük ölçüde savaşır hilelerle.Sürekli güncel kaldıkları için öyle hile yapmak kolay değil o şirkete.Yani karşına almakta istemezsin uğraşırlar seninle.