Seçkin Üye
Valla hiç iyi değiliz dostum evlere hapsolduk zorlu bir süreçten geçiyoruz
aynı durumdayız şu yasaklar kalksa da gitsem İstanbuldan gerçekeen gidicem bu şehir beni boğmaya başladıaynı aga ya bende öyle(((
kankalar evde niye sıkılıyorsunuz siz onu anlamış değilim evinizde durun işte .d ailenizle annenizle babanızlaaynı aga ya bende öyle(((
arkidişlirinli iynirsin kinki sarıyor pc durumun kötüyse hiç girme o oyunablack squad'ı ben pek çözemedim kanka ya nasıl o kadar iyi mi sence de sarıyor mu harbiden arkadşlarımla oynayaiblilir miyim .d
Bu günler dee gelip geçere kral neleerr geçmedi kiValla hiç iyi değiliz dostum evlere hapsolduk zorlu bir süreçten geçiyoruz
pc de sıkıntı yok kanka rtx 2080 ti falan yani as:Fq:Wgq:Wgq:W:Qw eforsuzarkidişlirinli iynirsin kinki sarıyor pc durumun kötüyse hiç girme o oyuna![]()
aga be bizdede olaydı xdpc de sıkıntı yok kanka rtx 2080 ti falan yani as:Fq:Wgq:Wgq:W:Qw eforsuz
geçiyor geçmesine de ateş düştüğü yeri yakıyor insanlar sevdiklerini kaybediyor, gariban aç kalıyorBu günler dee gelip geçere kral neleerr geçmedi ki
baya uğraştım ama onun için pc yi toparlamak için niye üzüldün ki .dArkadaşalra bakın ne dicem İnstagram hesabımı atayım burayaa canlı yayın açalım herkess gelsin giirsin muhabbetimizi edelim orada sesli bir şekilde olur mu ne diyosunuz
Post automatically merged:
aga be bizdede olaydı xd
ne alaka kanka adam muhabbet açmış var zaten böyle bir kategori eğlence diye neden hemen böyle diyorsunne bu kanka yorum kasma formu mu :QWE:QW:EQ:WE
güzel mantıkne bu kanka yorum kasma formu mu :QWE:QW:EQ:WE