Umut Kasabasında Peder
Seçkin Üye
iyi diyelim iyi olalım kardeşim sen nasılsın 
kardeşim hepiniz iyi olun hiçbir kimseye bulaşmasın inşallah ya geçicektir umarımİyi olmaya çalışıyoruz kardesim![]()
İnşallah kardesim.İstanbulda sağlık memuruyum bende. Bayagı sıkıntılı durum.kardeşim hepiniz iyi olun hiçbir kimseye bulaşmasın inşallah ya geçicektir umarım
Allah kolaylık versin reis ne diyeyim be inşallah sizlere de kolay değil bromİnşallah kardesim.İstanbulda sağlık memuruyum bende. Bayagı sıkıntılı durum.
yalçın kardesım ısmım 25 yasındayım nerelısın bakalımMerhaba arkadaşlar ben Faik 19 yaşındayyım. Hadi gelin biraz muhabbet edip dertleşelim konuşalım içimizi dökelim ^^
damara baglamıssın sen kardesım heraldehiç iyi değilim, evde bunaldım. arkadaşlarımı özledim, sevdiğimi özledim, sokakları özledim..
Artık sıkıntıdan bunaldım. Bunalıma giricem artık az kaldı. Konuşmayı , yürümeyi unutucam diye korkuyorum.
Sağolasın reis hepimize inşallahAllah kolaylık versin reis ne diyeyim be inşallah sizlere de kolay değil brom
Gerçekten ya. Daha ne kadar böyle devam edicek. Artık tükendik.Şaka bi yana psikolojimiz bozulmaya başladı ya
Bende çözemedim ya. Garip geldi biraz o oyun. Ama denemek de istiyorum. İndirip kurmaya üşeniyorumblack squad'ı ben pek çözemedim kanka ya nasıl o kadar iyi mi sence de sarıyor mu harbiden arkadşlarımla oynayaiblilir miyim .d
yasak bitsin rakıya çıkıcam aga bıktımmdamara baglamıssın sen kardesım heralde![]()
aga az olsun oz olsun ıstanbu yasaması cok zor sehır ya en guzelı stabıl sehırleraynı durumdayız şu yasaklar kalksa da gitsem İstanbuldan gerçekeen gidicem bu şehir beni boğmaya başladı
hakkaten öyle ya. Maalesef üzücüKarantinada kala kala ev ile bütünleşmek üzereyim
hakkaten öyle ya. Maalesef üzücü