Ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
merhaba 8.sınıf öğrencisiyim ve tam anlamıyla herkes bende nefret ediyor. Ve herkesin benden nefret etme sebebini duyunca çok güleceksiniz. şaka.. Yok baya şaka yani şaka yaptığım için ve inanın yaptığım şakaler kişiye saldırı değil en azından %94 ü yani gerçekten biriyle dalge geçmiyorum birine fiziksel açıdan zarar vermiyorum ki bu suçtur. Saçma sapan şeyler yapmıyorum. Tek yaptığım şey şaka. Size bunu ufak bir örnekle anlatayım.
bir birey bir yanlışlık yapar bana etki eden birşeydir bu genelde ama bazen benle alakalı olmayan şeylerede diyebiliyorum.
neyse bu şeye yada bireye yada olayın kendisine aaaa ne kadar garip/bana bunu yapmanı istemiyorum demektense abartma kullanarak seni mahkemeye vermessem diyorum ve bu o an içinde bir absürtlük yaratıyor basit bir olaya abartma kullanıyorum. Ve bence komik
fakat nedense 1 2 çoçuk arkadaşlar birbirlerine gerçekten saçma şeyler söylüyor üstüne atlıyor su döküyor dayak atıyor hatta kızlara sulanıyor ve tahmin ettiğiniz gibi bu çoçuklardan kimse şikayetçi değil ve sınıfın havalı çoçukları neyse aslında asıl sormak istediğim şey
beni biraz sevmeleri için ne yapabilirim çünkü tanıyan tanımayan herkes nefret ediyor artık. Bana bir liste çıkarırsanız ne yapmam gerektiğine dair sevinirim.

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ergenliğe giriş yaşlarında öyle olur insanlar çok aptal olabilir ben de o yaşlardayken sana benzeyen bir arkadaşım vardı gerek sen gerek onlar illaha ki hata yapmışsınızdır o havalı çocuklar dediklerin de biraz daha büyüdüklerinde hayatın tokadını yiyecekler herkesin başına bu tarz olaylar gelebilir senin yerinde olsaydım hobilerimden arkadaş seçerdim misal futbol oynamayı seversin futbol seven başka bir arkadaş bulursun çok takılma yani hayata yeni atılacaksınız üzme kendini :)

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bence takma bu kadar insanların seni sevip sevmemesini, zaten okul bitmiş sık dişini asıl muahbbet Lisede başlıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
biraz zaman sadece birazcık zaman :D

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
asıl muhabbet liselede çıkıyor takma o kadar

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
biraz zaman tanı falan hiç bir şey etki etmez. insanlarla arana mesafe koy, gizemli çocuk ol. saçına başına dikkat et, şunu da unutma ya bir dövüş sporuna ya da normal fitness a falan git.

insanlara yaranmaya çalışırsan seni basit görürler, seni basit görmelerine izin verme. gidip her şeyini insanlara anlatma, kendini asla ama asla acındırma. bir kişiyle kavga ettiğinde sert şekilde bak, dayak bile yiyeceğini düşünsen tüm özgüvenini bırak, ona her türlü laf at veya hafif bir gülümsemeyle karşılık ver.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hiç umursamaz kardesım zaten bidaha hiçbirini görmuyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Tek yapman gereken ortaokulu unutup lisede sifirdan baslamak kendin dostlar bulmak benden sana lise tavsiyesi ilk buldugun kizla cikma kanka ol o sana arkadaslarini ayarlasin ve siniftan sevgili yapma

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Gençsin liseye başladıktan sonra yeni insanlar ile kaynaşacaksın, lisede daha farklı ortam ve daha farklı kişilikler göreceksin. Üniye geçtiğinde daha da farklı ortamlar, daha da farklı kişilikler göreceksin. Şu an için canını sıkma ve kendini geliştirmeye odaklanıp, yeni insanlar tanımaya çalış. Zaten o okuldaki kişileri bir daha görmüyorsun, insanları tanırken hata yapmaktan korkma, çekinme.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
okulun bitmiş zaten dostum senin tek derdin şuan lise olsun iyi bir ortam yapmaya bak lisede asıl olay orda başlıyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
takma bu kadar onları umursama bile inan bazıları senle samimiyet kurmaya çalışacaktır çünkü insanlar meraklıdır

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Agam adına üzüldüm çok takma benimde ortaokul dönemim kötüydü liseye geçince gerçekten daha iyi mizah anlayışına sahip insanlarla tanışırsın umarım zaten çok bi süre kalmadıı yakında okullar kapanıcak liseye geçince daha bir arkadaş ortamın olur umarım

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
yaptığım tek şey şaka yerine kadar okudum bu durumdan dolayı tilt oluyorlarsa sana kafana takma liseye geçince o şakalarınla çok kız düşürürsün paralel evrende gezmek gibidir orta okul ile lise arasındaki fark

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...