Neden eski online oyunlar gibi oyun cıkmıyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dont Worry
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Merak ediyorum neden artık hep oyunlar belli bi hikaye üzerinden gidiyor ? mesela metin2 , silkroad , knight gibi oyunlar yok ? hep göreve bağlı gidiyoruz ve onun dısında yapabilcegimiz birşey yok . Ama Silkroad öyle miydi? örnegin parti kurup partinin düzenini belirliyorduk 2warrior 1cleric arıyorduk ki buff versin partide yada metin2de görevi bırakıp normal kasılmaya başlıyorduk ticaret yapıyorduk .

biz gamerların yada yeni nesil gamerların cidden istemedigi şeyler mi bunlar ? cogunlugun istedigine göre oyun cıkması gerekmiyor mu ? biraz tartışalım bu konuyu

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Piyasa f2p ye döndü iyice artık oyun firmaları oyun satmaktan çok oyun içi eşya satmaya yöneldi durum boyle olunca da hızlı tüketilen oyunların sayısı arttı.

Dont Worry
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Piyasa f2p ye döndü iyice artık oyun firmaları oyun satmaktan çok oyun içi eşya satmaya yöneldi durum boyle olunca da hızlı tüketilen oyunların sayısı arttı.

tamam lakin gerek varmıydı ? örnek veriyorum metin2 tarzı bi oyun cıksa hilesiz bi sekilde oyun firması daha cok para kazanmayacak mı ? oyuncu kitlesinin istediği bu değil mi ?

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hayir bak şöyle düşün uzun dönemde belli seviyede bir para kazanmak mı istersin yokss piyasaya girip kasayı doldurup çıkmak mı ?

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
i like Games Company Story , i guess it makes u understand the Game Very Well

Acemi Mühendis
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Şimdinin dandik oyunu olarak gözüken bir çok eski oyun, şimdikiler kadar zevk vermiyor ne yazık ki..

Dont Worry
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
i like Games Company Story , i guess it makes u understand the Game Very Well

yeah it is good but when you doing dungeon all the time. you feel tired and bored.
Post automatically merged:

Hayir bak şöyle düşün uzun dönemde belli seviyede bir para kazanmak mı istersin yokss piyasaya girip kasayı doldurup çıkmak mı ?

öyle bakınca öyle belkide ama insan eski oyunların daha gelişmişi istemiyor değil . Bence böyle olursa gene para kazanan firmalar olacaktır.

Tabi ya iyimi Böyle
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
oyun firmaları eskisi gibi degil istedigin oyun içi içerikleri satmaya başladı seni de tahrık edıyo satın alıp oyunuyon nerde onlıne olmayan oyun sımdılerde

Malei
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben nintendo dönemindeyim.
Oyunlar çok iyiydi ve her birinin kendi hedefi vardı.

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
eskiler kadar iyi online oyunlar atrık çıkmıyor malesef sebebini bende bulamadım oyun yapımcılarına sormak lazım ;)

RinshiS

R
Bir tane derme çatma görevden bağımsız saçma sapan hareket edeceğin şeyler türedi zaten birde oyun içi içerikleri bas düşkünü olan alsın kasa dolsun mantık bu mesela single oyunların bile çoğu sunucuya bağlandı artık oyun içi micro ödemelerden köşeyi dönüyorlar hoş birşey değil ama devran böyle dönüyor artık.

Dont Worry
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bir tane derme çatma görevden bağımsız saçma sapan hareket edeceğin şeyler türedi zaten birde oyun içi içerikleri bas düşkünü olan alsın kasa dolsun mantık bu mesela single oyunların bile çoğu sunucuya bağlandı artık oyun içi micro ödemelerden köşeyi dönüyorlar hoş birşey değil ama devran böyle dönüyor artık.

işin ucu tekrar para tabi :)

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Oyun konsolları hakkında ne düşünüyorsunuz onlarda online oynamak icin bile ekstra ücret veriyoruz galiba

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Şimdi daha fazla para kazanmak için böyle yapıyorlar

C̶a̶r̶p̶e̶ ̶D̶i̶e̶m̶
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
mmorg devri bitti artık fps geçtiğimiz için pek fazla rabet görmüyor zaten yeni nesil sistemler grafi üzerine olduğu için kimse o tarz şeylere gelemez rabet görmez eskiler anca girer onlarda zaten evlendi :D karı dırdırı yeter :D

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
çünkü dediğin oyunlar emek isteyen oyunlar, ben yıllarımı knight online a verdim, bir çok anım var, eyeri bende başkadır. Ama günümüzde kimse bu kadar emek vermek istemiyor, direk eğlenceye dalmak istiyor.

Detective
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Amaçsız online oyunlara rağbet azaldı sanki ben öyle düşünüyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
oyun firmaları saçma oyunlara para yatırmak yerine adam akıllı AAA projelerine yatırsa daha iyi online oyunlar çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...