Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende eski silkroadcılardanım geçen yaz bıraktım oyunu artık aşırı derece paralar harcadım 133lw 15dg +12 setim vardı 10bin tl ye sattım 140lw olmak 7/24 30-40 yılını alıyor.Asıl konuya gelirsek bu tarz oyunlar artık insaların vakti çok olmadığı için günlük takılıp direk sonuç peşindeler eskisi gibi saatlerce aynı hesabı kasmak vs artık çok zaman alıyor
Aslına bakarsan knight online gibi bir oyun daha çıkmaz çok fazla oynayan birisi olarak söylüyorum. Şuan da bu oyunun user kaybetme sebebi pay to win olması free to play olduğu zamanlar yani oyunda bu kadar para ile bir şeylerin ön planda olmadığı zamanlar güzeldi.
Genel kitleye bakarsak her açılan oyun para kazanma amacına dönmüş bir biçimde ilerliyor ha tabi bu şu değil para kazanmasınlar illa ki bir emek sonucunda bir şeyler kazanıcak bu insanlar da ama para veren ile veremeyen arasında ki uçurum dağlar kadar olduğundan ne eskisi kadar tutuluyor ne de keyif veriyor
O zamanlar piyasada oyun eksikliği vardı ve yeni oyun çıkararak rakiplerinin önüne geçmeyi planlıyorlardı. Fakat şimdi oyun çokluğundan dolayı kendi oyunlarını geliştirip öne geçmeyi planlıyorlar
Şimdi ki oyun firmalarına bakıyorum da hepsi elektronik ürün satan şirketler sponsorluğun da oyun çıkarıyor.
Bir oyunu oynamak için bizim seçtiğimiz değilde onların seçtiği ürünlerde oyunlar oynanabilir oluyor.
Uzun lafın kısası Kapitalizm
İnsanlar haftalarca aylarca pc başında vakit geçiremediği için mmorpg oyunlarından uzak kalmaya başladı. Zaten daha çok kitle kaybediyolar. Genelde mobil oyuna yatırım yapılıyor ve fazla vakit almayan pc oyunlarında vakit geçiriyor insanlar.