Neden eski online oyunlar gibi oyun cıkmıyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✓ Prime Member
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
battle royal tipi oyun geldi sadece para amacı güdüyorlar artık işi zevk için oynamaktan çıkardılar kimin skini daha güzel kimin royalpass ı bitmiş daha yüksek kim daha çok para harcadı oyuna bunlar gözetiliyor benim gözlemlediğim metin2 yi artık çoluk çocuk oyunu görüyolar , diğer görev oyunlarına gelirsek onlarda sıkıcı hep aynı senaryoları başka açıdan yansıtıyolar herşey para oldu para kimse insan zevkini düşünmüyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Piyasada eski oyunlar hala online onlarak oynanıyor çoğu age of Red alert vs bile

hello There
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
valla dostum aynı şeyden bende yakınıyorum silkroad, knight, cabal oynardık eskiden deli gibi bunun gibi güzel oyunlar çıkmıyor. Çıksa ama millet deli gibi oynar iyi para kaldırırlar bence de şimdilik rise online diye bir oyun var onu bekliyorum. inşallah istediğimi karşılar.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Artık yeni nesil güncel oyunlar çıkarıyor oyun firmaları. Ayak uydurmak lazım teknolojiye. Yani yeni nesil Dota 3 çıksa bile kim oynar ki ? ;)

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
sabit bir kaç oyun var oynanan sana katılıyorum dostum

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
ben de oyunlarda görevler dışında oyuncuyu kısıtlamaması gerektiğini düşünüyorum piyasada böyle oyunların varolması için bi protesto mu yapmamız lazım onu çözemedim

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Eskiden ilk kez oyun oynadığım için mi yoksa gerçekten eski oyunlar daha mı iyiydi kararsız kalıyorum oyundan oyuna değişiyor bence yeni olupta gayet güzel olan oyunlarda mevcut

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bence metin2 hala sarıyor loncanla beraber oynarsan falan

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
artık oyun yapımcıları p2w daha çok kullanmaya başladı eski oyunlarda bu kadar fazla yoktu kitlesi iyiydi şimdi çok fazla toxic insan var

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Aslında eskisi gibi oyunlar çıkıyor hatta daha iyileri de çıkıyor. Fakat nostalji etkisi olsa gerek insanlar her dönem eskileri özlüyor. Bir de oyuncuların nasıl oyunlara yöneldiğine de bağlı. hangi tür para kazandırıyorsa o tarafa yöneliyor geliştiriciler.

Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Aç gözlülük bu tam olarak neden o kadar uğraşsınlar popülerlik kazanıyo ve onlarda doğal olarak böyle yapıp para kazanıyorlar

Ben su değilim bunları nasıl kaldırayım
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Her şey paraya döndü online oyunlarda da fazla para olacağını düşünmüyorum ondan kaynaklı olabilir birde tutması çok zor.

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
because nowadays graphics are more inportant than gameplay.

Fırtınada ağaçlar nasıl çatırdar bilirmisin kardeş
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Oyunlar da yeni çağ açıldı. Özellikle pvp oyunlar yerini fps oyunlarına bıraktı

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
aah ah o eskı knıght onlıne donemlerı ne guzeldı. para verenın adam olmadıgı donemler. ne evler ne arabalar verıldı charlara.. artık oyle oyunlar ımkansız

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Nerde Mt2 Silkroad knightlar

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Her firma çok büyük çaplı oyunlar yapmak istityor yapılsa bile tutmuyor. Çünkü piyasada çok güçlü oyunlar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...