- Yasaklandı
world war 3 az bilinen bir oyun değil oyuncu sayısı oldukça fazladır bakabilirsin youtubedençoğu oyuna her hafta güncelleme geliyor az bilinen oyunlarla uğraşayım derken diğer taraftan lol valo gibi çok istenilen hileye zaman ayıramadıklarını düşün bukez millet nezaman güncelleme gelecek diye sağda solda konu açıyor ha diğer oyunlar üzerindede çalışıyolardırda beklemek lazım
dediğim gibi knk onla uğraşayım derken diğer oyunlardaki hileler için sağda solda konu açılıyo lol hilesi 4 gün bi güncelleme gelmedi forum ful lol hilesi nezaman gelecekle ilgiliydi dediğim gibi üzerinde çalışıyolardır şu ana kadar hiçbir oyunda yeni bi hile gelmemesi yazın patlama yaşanabilirworld war 3 az bilinen bir oyun değil oyuncu sayısı oldukça fazladır bakabilirsin youtubeden
reis haklısın da ekip çok büyük olsa dediğin doğru bir kısmı valo bir kısmı pubg bir kısmı csgo bakar lakin anladığım kadarıyla ekip çok büyük değil ve tüm zamanlarını galiba buraya ayıramıyorlar o yüzden kısıtlı ve popüler oyunlara hile yapıyorlar. lakin bir Steam PUBG hilesi istiyorum çok mu şey istiyorum?hile ve oyun sayası çok kısıtlı birde hep aynı oyunlar sıktı değişik oyunlara hile gelmeli bence mesela örnek veriyorum world war 3 gibi grafiği güzel bir oyun
Çok bilindik oyunlara yapmaları bence iyi sonra diğerlerine gelir sırahile ve oyun sayası çok kısıtlı birde hep aynı oyunlar sıktı değişik oyunlara hile gelmeli bence mesela örnek veriyorum world war 3 gibi grafiği güzel bir oyun
arz talep meselesi adam world war 3 hilesi yapacak 5-10 kişi kullanacak bırakacak onun yerine valorant csgo veya lol hilesine zaman ayırıp onları geliştirince çok daha fazla kişi kullanıyor.hile ve oyun sayası çok kısıtlı birde hep aynı oyunlar sıktı değişik oyunlara hile gelmeli bence mesela örnek veriyorum world war 3 gibi grafiği güzel bir oyun
herkes kendine göre birşeyler ister mesela bende knight veya rise online isterdimreis haklısın da ekip çok büyük olsa dediğin doğru bir kısmı valo bir kısmı pubg bir kısmı csgo bakar lakin anladığım kadarıyla ekip çok büyük değil ve tüm zamanlarını galiba buraya ayıramıyorlar o yüzden kısıtlı ve popüler oyunlara hile yapıyorlar. lakin bir Steam PUBG hilesi istiyorum çok mu şey istiyorum?![]()
oyuncu ve istek sayısına göre hile gelirhile ve oyun sayası çok kısıtlı birde hep aynı oyunlar sıktı değişik oyunlara hile gelmeli bence mesela örnek veriyorum world war 3 gibi grafiği güzel bir oyun