Çözüldü neden hep aynı oyunlara hile yapılıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
hile ve oyun sayısı çok kısıtlı, birde hep aynı oyunlar sıktı değişik oyunlara hile gelmeli bence mesela örnek veriyorum world war 3 gibi grafiği güzel bir oyun

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Merhabalar, mümkün oldugunca bir çok oyuna hile getirilmeye çalışılıyor ancak herkesin isteklerini yerine getiremiyoruz. ileri dönemde gelir mi sorusuna da cevap veremiyoruz maalesef eğer gelirse duyurusunu yapıyoruz, takipte kalabilirsiniz. iyi forumlar.
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
çoğu oyuna her hafta güncelleme geliyor az bilinen oyunlarla uğraşayım derken diğer taraftan lol valo gibi çok istenilen hileye zaman ayıramadıklarını düşün bukez millet nezaman güncelleme gelecek diye sağda solda konu açıyor ha diğer oyunlar üzerindede çalışıyolardırda beklemek lazım

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
çoğu oyuna her hafta güncelleme geliyor az bilinen oyunlarla uğraşayım derken diğer taraftan lol valo gibi çok istenilen hileye zaman ayıramadıklarını düşün bukez millet nezaman güncelleme gelecek diye sağda solda konu açıyor ha diğer oyunlar üzerindede çalışıyolardırda beklemek lazım
world war 3 az bilinen bir oyun değil oyuncu sayısı oldukça fazladır bakabilirsin youtubeden

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
world war 3 az bilinen bir oyun değil oyuncu sayısı oldukça fazladır bakabilirsin youtubeden
dediğim gibi knk onla uğraşayım derken diğer oyunlardaki hileler için sağda solda konu açılıyo lol hilesi 4 gün bi güncelleme gelmedi forum ful lol hilesi nezaman gelecekle ilgiliydi dediğim gibi üzerinde çalışıyolardır şu ana kadar hiçbir oyunda yeni bi hile gelmemesi yazın patlama yaşanabilir

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hile ve oyun sayası çok kısıtlı birde hep aynı oyunlar sıktı değişik oyunlara hile gelmeli bence mesela örnek veriyorum world war 3 gibi grafiği güzel bir oyun
reis haklısın da ekip çok büyük olsa dediğin doğru bir kısmı valo bir kısmı pubg bir kısmı csgo bakar lakin anladığım kadarıyla ekip çok büyük değil ve tüm zamanlarını galiba buraya ayıramıyorlar o yüzden kısıtlı ve popüler oyunlara hile yapıyorlar. lakin bir Steam PUBG hilesi istiyorum çok mu şey istiyorum? :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hile ve oyun sayası çok kısıtlı birde hep aynı oyunlar sıktı değişik oyunlara hile gelmeli bence mesela örnek veriyorum world war 3 gibi grafiği güzel bir oyun
arz talep meselesi adam world war 3 hilesi yapacak 5-10 kişi kullanacak bırakacak onun yerine valorant csgo veya lol hilesine zaman ayırıp onları geliştirince çok daha fazla kişi kullanıyor.

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
reis haklısın da ekip çok büyük olsa dediğin doğru bir kısmı valo bir kısmı pubg bir kısmı csgo bakar lakin anladığım kadarıyla ekip çok büyük değil ve tüm zamanlarını galiba buraya ayıramıyorlar o yüzden kısıtlı ve popüler oyunlara hile yapıyorlar. lakin bir Steam PUBG hilesi istiyorum çok mu şey istiyorum? :D
herkes kendine göre birşeyler ister mesela bende knight veya rise online isterdim

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Zamanında Black Desert yapardı Nader çok güncelleme geldiği için ve bir oyuna olması gerekenden fazla mesai harcadığı için bıraktığını söylemişti. Official Black Desert ve GamezBD(özellikle bu elemanlar) iyi çekmişti Nader'den ah be ne güzel günlerdi.

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Forumda hangi oyunlara talep fazlaysa o oyun için yazılımlar paylaşılıyor. Çoğu oyunun oyuncu sayısı fazla olabilir ama forumdaki kullanıcılardan talep az olunca mantıksız geliyor bana göre.

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar, mümkün oldugunca bir çok oyuna hile getirilmeye çalışılıyor ancak herkesin isteklerini yerine getiremiyoruz. ileri dönemde gelir mi sorusuna da cevap veremiyoruz maalesef eğer gelirse duyurusunu yapıyoruz, takipte kalabilirsiniz. iyi forumlar.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...