neden hile kullanıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben zevk alıyorum o yuzden

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Duvar hilesinden fazlası ile geldiklerinde ben hileyi indirip wallhack kullanırım.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
daha zevkli kimine göre göşteriş kimine göre zevk kimine göre karşı tarafa sinir olduğu içindir sanırım ..herkezin başka başka sebebi var .ben böyle oynamak istiyorum

İmzaladım Kartını
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum tamamen zevk meselesi, sen emeğinle biyerlere gelmeye caslısıyorsun millet hile ile ben Kerizmiyim hile kullanmayacm

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Eğlenmek, vakit geçirmek için oyun oynarım, bir gelişme isteğiyle değil. O halde neden eğlenceme eğlence katmayayım ki?

FiestAir
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Valla oyuna giriyoruz 100 kişi son 10 a geliyoruz sonra adam hiç yokken çıkıyo kafana atıyo sende açıyosun

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Rekabet içeren oyunlar da rakibin hile kullandığını biliyorsam ve zaten haksız bir rekabet içerisindeysem mevcut koşullara göre kullanmayı veya rapor sistemi iyi ise raporlamayı tercih ediyorum.Söz konusu multiplayer olmayan oyunlar olduğunda ise çoğunlukla bazı çok uzun sürecek şeyleri kısaltmak için kullanıyorum.Güzel konu aslın da.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
kolsuzlukla veya başka bir şey ile alakası yok stres atmak veya eğlenmek için oynuyorum ben artık sıkıldım tryhard oyanamaktan

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Açıkçası ben bu forumu hile için kullanmıyorum. Uzun zamandır hile kullanmıyorum. En son CSGO'dan ban yemiştim. Ondan sonra hile kullanmayı bıraktım diyebilirim. Eğer oyunda çok hile varsa bende kullanırım tabii :)

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
tamamen zevk herkesten daha iyiyim egosu :) inanılmaz ego kasıyorum

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sigara gibi bağımlılik yapiyor usta

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Kisaca Hileyi bir oyunda oynayıp tadını aldıktan sonra oyunlarlarda kazanma hissi insanın icini kıpır kıpır etmesi

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Aslında dürüst olup neden başladığımı ve neden bırakmadığımı anlatabilirim.
İlk olarak oyunu gayet normal oynayak birsiydim cs:go oynuyorduk yaklaşık 3-4 yıl önce birisi ile tanıştım global rankına sahip ve oyun hakkında da bana çok fazla bilgi veriyordu. Kendisi benimle oyun girmeyi teklif etti ve ona yan hesabımı verdim. Onunla 2-3 el oynadıktan sonra bir daha onla hiç oynamadım daha sonra 1 hafta sonra çok ses getiren bi ban dalgası yaşandı o dalgada benim iki hesabım da yasaklanmıştı.Yan hesabım hile kullanımından ana hesabım ise telefon bağlantısından dolayı vac yedi. Bu durum karşısında dayanamadım ve suçsuz oldumu düşündüm ve sonrasında kendimce haklı olarak globale hile ile çıkıp aylarca farkedilmeyen birisi varsa ben de açabilirim ayrıca ban yememi de doğru bulmuyordum. Arkadaşlarımla konuştum ve onlar da kendileriyle oynamamda sorun görmediler ve 2 hafta süreli bir paralı hile satın aldım inanır mısınız tüm arkadaşlarım silver 1-2 olanlar bile en az keleş seviyesine çıktılar ve aylarca ban yemedik ben de hile süresini uzattım da uzattım. Tabi bi süre sonra ben de ban yedim hatta hızımı alamadığım için çok da hesap değiştirdim. Sonunda da oyunu normal oynamayı unuttum ve hileyi bırakamaz duruma geldim. Sorsanız hile açmamak çok daha iyi ama eğlendiğimi de itiraf ediyorum.
açıklayıcı olmuş bende ilk başta cs:go,1.6,pubgm gibi oyunları hilesiz oynuyordum ama ben denemek istemiştim hileyi sadece ve şuan bırakamıyorum dediğin gibide hilesiz oynamayı unuttum imkanı yok oynayamam

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
adamlar açıyo ölüyorum bende açıp onları yiyorum

S1F1R B1R
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
hileye başvurma sebebi hırstan kaynaklı hocam oyuna cok hırslı başlıyor ve bu hile ile devam edebiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...