+1karşımda hile olduğu için ben hile kullanıyorum
açıklayıcı olmuş bende ilk başta cs:go,1.6,pubgm gibi oyunları hilesiz oynuyordum ama ben denemek istemiştim hileyi sadece ve şuan bırakamıyorum dediğin gibide hilesiz oynamayı unuttum imkanı yok oynayamamAslında dürüst olup neden başladığımı ve neden bırakmadığımı anlatabilirim.
İlk olarak oyunu gayet normal oynayak birsiydim cs:go oynuyorduk yaklaşık 3-4 yıl önce birisi ile tanıştım global rankına sahip ve oyun hakkında da bana çok fazla bilgi veriyordu. Kendisi benimle oyun girmeyi teklif etti ve ona yan hesabımı verdim. Onunla 2-3 el oynadıktan sonra bir daha onla hiç oynamadım daha sonra 1 hafta sonra çok ses getiren bi ban dalgası yaşandı o dalgada benim iki hesabım da yasaklanmıştı.Yan hesabım hile kullanımından ana hesabım ise telefon bağlantısından dolayı vac yedi. Bu durum karşısında dayanamadım ve suçsuz oldumu düşündüm ve sonrasında kendimce haklı olarak globale hile ile çıkıp aylarca farkedilmeyen birisi varsa ben de açabilirim ayrıca ban yememi de doğru bulmuyordum. Arkadaşlarımla konuştum ve onlar da kendileriyle oynamamda sorun görmediler ve 2 hafta süreli bir paralı hile satın aldım inanır mısınız tüm arkadaşlarım silver 1-2 olanlar bile en az keleş seviyesine çıktılar ve aylarca ban yemedik ben de hile süresini uzattım da uzattım. Tabi bi süre sonra ben de ban yedim hatta hızımı alamadığım için çok da hesap değiştirdim. Sonunda da oyunu normal oynamayı unuttum ve hileyi bırakamaz duruma geldim. Sorsanız hile açmamak çok daha iyi ama eğlendiğimi de itiraf ediyorum.