Neden hile kullanmadığım halde ban yiyorum? Cevabı burada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Şu anda elimde 8 adet steam hesabı var. hepsinde CS:GO Prime versiyonu bulunmakta, düne kadar 8 hesaptan 7'si overwatch yüzünden ban yemişti. Aklımın almadığı şey şuydu; o 7 hesabın sadece 3 yada 4'ünde hile kullanmıştım.(düzenleme: Hesapların hepsi biri ban yedikten sonra diğeri alınmıştır.) Diyelim ki ilk CS:GO hesabımı aldım, hilemi kullandım ve belli ederek oynadım ki ban yiyeyim. sonuç olarak ilk hesabım overwatch tarafından ban yedi. ardından diğer hesabımı satın aldım,(bu hesapların hepsi tek bir telefonda steam guard ile korunmakta yani tüm hesaplar tek bir telefona bağlı.) o hesabımla da legit aim kullanarak oynadım, sonuç olarak yine aynı şekilde "VACNET" kaçınılmaz bir gerçek, o hesabım da ban yedi. Kendi kendine kızıyorsun, bir daha hile kullanmayacağım diye yeminler ediyorsun ve de bir daha hiç kullanmıyorsun. Fakat yeni aldığın hesap hile kullanmadığın halde yine de "OVERWATCH" ban yiyor. Kafayı yiyorsun neden ban yedi benim hesabım yine diye düşünüyorsun kendi kendine, aklına gelen tek mantıklı sonuç bu hesapların ban yemesinin tek sebebinin steam guard olacağını düşünüyorsun. Sonuç olarak bir bilgisayarda nasıl steam log tutuyorsa telefonda da tutabileceğini düşünemiyorsun. Uzun lafın kısası eğer yeni bir hesap alıp hilesiz bir oyuna başlayacaksanız kesinlikle ve kesinlikle steam guardı ya başka bir telefona yapın ya da hiç kullanmayın, çünkü eğer kullanırsanız en kötü ihtimal ile hesabınızın içi boş ise sadece oyuna verdiğiniz paraya üzüleceksiniz. Ama eğer benim gibi oyunu oynarken biraz da olsa diğerlerinden farklı görünmek istiyorum diye düşünüp yüzlerce liranızı steam hesabınıza yatırıp sakın ha sakın skin veya benzeri şeyler satın almayın! Bu lanet oyun yüzünden en kötü ihtimal ile 1000 lira paramı kullanılamaz hale getirdim. Bu parayı daha sağlıklı şeylere harcayın ve sakın benim gibi bir aptallık yapmayın.
İnternet kafelerde oynadığım için bilgisayar tarafından tutulan loglardan ban yemem olanaksız.
Okuduğunuz için teşekkürler.

Düzenleme - Not: İçinde CS:GO bile olmayan sadece pubg satın aldığım hesabım da CS:GO olarak ban yedi.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
bende bu şekilde ban yedim sanırım free hesapta vac yemiştim sonra bi normal oynuyum dedin main hesabımda vac yedi :D

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bunu düşünemeyen arkadaşlara çok güzel bir anlatım olmuş. Eline sağlık brom. :gelisirabi:

NexLit
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
steam klasöründen profiles dosyasından verileri silmeyi yapmoşmıydın , bu forumda okumuştum

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hayır bilgisayardaki log ne alaka. Sen bi kere vac yediğin zaman komple hangi bilgilerin varsa kara listeye düşüyor. Aynı telefonu kullanırsan tabi bunlar başına gelir :D

Anyways
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
VAC Ban yedigimde steam uyarmıştı inadına kulanıp ban yedim pişman değilim

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ben steami sadece mail hesabımla açıyorum , ama tüm mailleri farklı kullandım.Bir şey olur mu

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Kısacası ; salak gibi gidip vac yediğin hesabın numarasının başka hesaplarında kullanmıcaksın yoksa s.a ben vac

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Tüm hesaplarında aynı telefon numarasını kullanırsan tabi ban yersin yani.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
O kadar doğru bir anlatım yapmışsın ki Steam Guard yüzünden 3 tane Seçkin CS GO bulunduran hesaplarım OW'den banlandı.
Yeni hesap açtım Telefon numarası ve Steam Guard aktif etmedim kafam rahat.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben Bi kere ban yedim uzman steam guard telefona eklemiştim ban yediğim zaman o hesaptan telefon numaramı sildim Baska hesaba ekledim oburku silik sadece vac yemeyen ekli sıkıntı olurmu.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Konuyu Tam Okumadım Üşendim ama Anladığım Kadarıyla 8 Hesaptan 3'ünde Hack Açıyorsun ve Diğer Hesabın da Ban Yiyor Eğer Bunu Demek İstiyorsan Sorun Bu Olabilir CS:GO Senin IP'ni Görüyor Bir Hesabın Ban Yiyor Diğer Hesapta Ban Yiyor ve Sen Başka Hesapta Daha Hack Açıyorsun Bu Sebepten Dolayı CS:GO Senin Akıllanmayacağını Hep Hile Açacağını Düşündüğü için Diğer Hesaplarına da Ban Atıyor Benim Tahminimce Bu İş Bundan İbaret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...