- Yasaklandı
-
maybe someday
Banlı Üye
Aynen katiliyorum birisi ciksin desin aha su oyunda hile yok serefsizim hile kullanmadan oynarim ama oyun hicde 0 hile olcak hangi online oyunfa hile yapilmiyorki gun gectikce hile sayisi artiyor farkli farkli hileler cikiyorBir oyunu hilesiz oynamam için o oyunda hiç hile olmama garantisi verebilecek bir oyun söyle eğer sevdiğim tarz bir oyunsa ve güzelse oynarım. Hilesiz oyun bulmak zor ve kolsuzluğum gün geçtikçe artıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden hile kullanıyorum.
LolBir oyunu hilesiz oynamam için o oyunda hiç hile olmama garantisi verebilecek bir oyun söyle eğer sevdiğim tarz bir oyunsa ve güzelse oynarım. Hilesiz oyun bulmak zor ve kolsuzluğum gün geçtikçe artıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden hile kullanıyorum.
LolAynen katiliyorum birisi ciksin desin aha su oyunda hile yok serefsizim hile kullanmadan oynarim ama oyun hicde 0 hile olcak hangi online oyunfa hile yapilmiyorki gun gectikce hile sayisi artiyor farkli farkli hileler cikiyor
Sirf su pubg yi su ibne hile kullanan araplar yuzunden bende inadina kullaniyom
Iste hersey boyle adeletsiz haci...
Bir oyunu hilesiz oynamam için o oyunda hiç hile olmama garantisi verebilecek bir oyun söyle eğer sevdiğim tarz bir oyunsa ve güzelse oynarım. Hilesiz oyun bulmak zor ve kolsuzluğum gün geçtikçe artıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden hile kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?