Neden hile oyunlarda hile kullanıyorsun?(Anket)

Hile neden kullanılıyor?

• Hoşuma gidiyor hile kullanmak

Oy: 38 66.7%
  • hep kazanmak bana zevk veriyor

Oy: 10 17.5%
  • hile kullanarak diğer oyuncuları oyundan soğutmak

Oy: 9 15.8%

• Kullanılan toplam oy
    57
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maybe someday
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba beyler bu foruma da vakit geçirdiğimize göre oyunlarda hile kullanıyoruz demektir benim merak ettim.

Hileyi siz ne için kullanıyorsunuz sorusu?

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Eğer karşı taraf yeterince beni deli ederse açarım onun dışında açmam
Veya Karşıma üstün hile gelirse bende onun gibi rageli bi hile açarım
:D

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Önceden zulu için gelmiştim siteye. Oyunun %90 kısmı hile olmuştu bir aralar. Bende açmaya karar verdim en sonda. O oyun için baya bir süre hile kullandım. Kendi real hesabımı bile banlatmıştım :D sonra hile kalkınca ortada kaldım. Başka oyuna başlama gibi hevesim gelmedi (hilesiz). Sonra SF2 için hile kullandım bir ara; öyle öyle hileyle devam ettim oyunlara. En son ise ROS ile devam ettim. Hile ile oynaya oynaya epey kolsuz oldum. Malum hazır Aimbot falan alıştım. Artık hilesiz oyun dahi oynasam elim otomatik adam görünce shift gidiyor :D Hilesiz oyun oynamam pek nadir oldu artık.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sadece arapları vuruyorum hile kullanarak (pubg mobil)

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bir oyunu hilesiz oynamam için o oyunda hiç hile olmama garantisi verebilecek bir oyun söyle eğer sevdiğim tarz bir oyunsa ve güzelse oynarım. Hilesiz oyun bulmak zor ve kolsuzluğum gün geçtikçe artıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden hile kullanıyorum. :mum:

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Kafam'a ne eserse o yüzden hileyi kullanıyorum kral

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bir oyunu hilesiz oynamam için o oyunda hiç hile olmama garantisi verebilecek bir oyun söyle eğer sevdiğim tarz bir oyunsa ve güzelse oynarım. Hilesiz oyun bulmak zor ve kolsuzluğum gün geçtikçe artıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden hile kullanıyorum. :mum:
Aynen katiliyorum birisi ciksin desin aha su oyunda hile yok serefsizim hile kullanmadan oynarim ama oyun hicde 0 hile olcak hangi online oyunfa hile yapilmiyorki gun gectikce hile sayisi artiyor farkli farkli hileler cikiyor

Sirf su pubg yi su ibne hile kullanan araplar yuzunden bende inadina kullaniyom

Iste hersey boyle adeletsiz haci...

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Lol
Post automatically merged:

Aynen katiliyorum birisi ciksin desin aha su oyunda hile yok serefsizim hile kullanmadan oynarim ama oyun hicde 0 hile olcak hangi online oyunfa hile yapilmiyorki gun gectikce hile sayisi artiyor farkli farkli hileler cikiyor

Sirf su pubg yi su ibne hile kullanan araplar yuzunden bende inadina kullaniyom

Iste hersey boyle adeletsiz haci...
Lol

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Karşı takıma karşı kendimi güvence altına alıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ben hiçbir zaman durduk yere hile açmadım. açtığım hilenin birkaç sebebi vardır ; 1. karşımdaki de hiledir. 2. karşımdaki kişinin sistemi özellikleri ve parası çoktur ben de ona göre bir hile bulup açarım ve şartlar az da olsa eşitlenir. ÇÜNKÜ BU DÜNYANIN TANRISI PARA.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bazen yaptığın hareket "hile" olmuyor. Bazen adı "adil oyun" oluyor. fair play gibi düşün. Dağı taşı delip geçen bir kolun, üstün bir oyun zekan olsa bile karşı taraf hile ise onunla aynı olmalısın. Sunulmuş oyun kurallarından en az birisinden daha fazlasına sahip olan birisiyle eşit olmaya çalışma hareketi hile değil aslında. O nedenle hile kullanmıyorum, "denklik" hakkını kullanıyorum. Steam pubg'nin hatta bu konu hakkında bir makalesi de var. Memory'nin hileleri onbinlerce defa detect edilebilir hatta edilmiştir bile. Kullandığın şeylerle karşı tarafa ne kadar üstünlük kuruyosun ona önem veriyorlar. pubgm de magic bullete öldüğüm veya kullandığını bildiğim çoğu kişiyi ekledim mesela, bunların hiç biri 1 hafta dayanmıyo. dayananlar ise sinsi oynayanlar ama yine gidiyolar eninde sonunda. Ne kullanırsan kullan, eşitlikçi davranış gösterdiğin sürece hiç bi zaman başına bela açmaz. 7 senedir falan online oyun oynuyorum. davranışım hep şu oldu "onda var ona bişey olmuyo, ona bi şey olmuyosa bende de olmalı. Gidip aynısını veya benzerini ediniyorum" Düşüncelerimi diyim dedim.

Daha demin evdeydim
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İlk hilemi bilmem hangi yıllarda metin2 multihack çekme hilesiyle yaptım o zaman sanki normal bişeymiş gibi geliyordu, şimdilerde sadece pay2win oyunlarda hile yapmak mantıklı geliyor :)

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Pubg mobıle emılatorde memoryuı acıyorum sonra hackı ındırıp hıleyı acıcak olan sıyah tabanlı panel tamamlanıp sureklı yenıden başlatıyor yardım olurmusunuz

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Hile kullanmayanlara Haksızlık olsun Diye her türlü Aim Wall hack ne varsa . alayına isyan :D

Uzman Üye
7 HİZMET YILI

tam olarak kafamda oluşan cvp :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...