Zevk meselesi o zaman herkes kendi cinsiyetinde imza koysun ? mesela yargılamadan önce bir profile gir cinsiyete bakbu forumda neden herkes kız avatarı ve imzaları atıyor anlamıyorum ? biri açıklayabilirmi
profil resmime vesikalık fotoğrafımı koymamı beklemiyorsunuz heralde zevk meselesi bunlar , beğendiğim hoşuma giden tatlı fotoğrafları koyuyorum.Sosyal medya algısı. İnternet algısı. Herkeste potansiyel olarak var. Daha çok sosyal medya hesaplarında gezinti yapan insanlarda var. Sosyal becerileri gelişememiş insanlarda ortaya çıkar. Hepsi de aşılabilir.
Ne güzel yazdın öyleSosyal medya algısı. İnternet algısı. Herkeste potansiyel olarak var. Daha çok sosyal medya hesaplarında gezinti yapan insanlarda var. Sosyal becerileri gelişememiş insanlarda ortaya çıkar. Hepsi de aşılabilir.
Sana yazmadım. Profil resimlerinden kişiyi tanımaya çalışan ve profil resimlerinin algı farklılığı yaratan bir durumuna değindim. Teori falan yazmıyorum. Yalnızca düşüncelerimi belirttim.profil resmime vesikalık fotoğrafımı koymamı beklemiyorsunuz heralde zevk meselesi bunlar , beğendiğim hoşuma giden tatlı fotoğrafları koyuyorum.
teorin çöp