Neden KMS Pico KULLANMAMALISINIZ? Windows Performansınızı Arttırın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eclipse Team Developer
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bir çok kişi Windows lisanslamalarında KMS Pico ve türevi yazılımlar kullanıyor yada daha kötüsü daha ilk kurulumda modified Windows sürümleri tercih ediliyor.
KMS Pico gibi programlarla lisanslama yapmak hem backdoor sorunları yaratıp güvenliğinizi büyük ölçüde düşürür
Hemde sürekli Windows lisanslamasını manipüle etmek için arkada çalışıp performansı düşürür!
Nasıl programsız şekilde ücretsiz ve sınırsız lisanslayacağınızı anlattığım bir konuyu aşşağıya bırakacağım

Asla Windows 8'den önce yayınlanmış hiç bir Windows sürümünü kullanmayın!
Windows XP/7/Vista güncelleme almadığı için bir ton güvenlik açığı barındırır

Asla Modified Windows Kullanmayın
Performanslı,hafifletilmiş çok özel öyle mükemmel böyle süper şeklinde yayınlanan modifiye edilmiş katılımlı hiç bir Windowsu bilgisayarınıza kurmayın!
Sadece Windows'un sitesinden resmi isolar ile formatlama yapın

Modified Windowsların %99'u Mining uygulamaları Trojen ve çeşitli keylogger'lar içermektedir!

İlgili Yardımcı Konular

Hangi Windows Sürümünü Seçmelisiniz? : https://memoryhackers.org/konular/onemli-hangi-windows-surumunu-secmelisiniz.108853/

Windows Tüm Sürümler Programsız Ve Sınırsız Etkinleştirme : https://memoryhackers.org/konular/windows-tum-surumler-programsiz-etkinlestirme.108868/

FPS Ve Genel Performans Attırmak İçin Gizli Nihai Performans Modu : https://memoryhackers.org/konular/windows-10-nihai-performans.108862/

NTFC İle Oyunlarda FPS Arttırma Ve Fan Hız Kontrolü! : https://memoryhackers.org/konular/ntfc-ile-oyunlarda-fps-arttirma-ve-fan-hiz-kontrolu.108887/

Güvenli Kullanımlar!

Moderatörün son düzenlenenleri:
ü
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Konu için teşekkürler bende o programı kullandım nasıl geri silebilirim format dışında?

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Peki ben yeniden win7 geçmek istiyorum . Bu bilgisayarı sıfırla seçeneğinde win7 ye dön yazıyor ona tıklamış olsam bilgisayarım win 7 olurmu ? Veya olmazsa cd siz usb siz nasıl win 7 düşürebilirim bir bilgin varmıdır ?

The One
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için windows 10 yapmayı planlıyordum şimdi attığın konulara bakıp uygulicam

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bende pico ile lisanslamıştım , format mı gerekli yardımcı olurmusunuz ?

Web Yazılımı Ve Ağ Güvenliği
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
teşekkurler bende kualnıyordum sımdı bır guzel format aatalım oazman

☪Uyvar ın önünde güçlü bir Türk☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hocam çok sağol ama konu biraz renkli olmuş aman dikkat

Eclipse Team Developer
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
lisans anahtarı alacağıma daha jms pico kullanırım
Öncelikle konuyu okusaydın lisans anahtarı alman gerekmediğini anlardın
Keylogger ile biri kredi kartı bilgilerini ele geçirdiğinde senin yerinede lisans alacaktır zaten merak etme :)

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Öncelikle konuyu okusaydın lisans anahtarı alman gerekmediğini anlardın
Keylogger ile biri kredi kartı bilgilerini ele geçirdiğinde senin yerinede lisans alacaktır zaten merak etme :)
ben seninde dediğin gibi kms picoyu yıllardım kullanıyorum ve kart bilgilerimi giriyorum ama ne hikmetse kart bilgilerim çalınmadı senin düşüncene saygım var sana göre çalıyorlar bana göre çalmıyorlar

Eclipse Team Developer
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben seninde dediğin gibi kms picoyu yıllardım kullanıyorum ve kart bilgilerimi giriyorum ama ne hikmetse kart bilgilerim çalınmadı senin düşüncene saygım var sana göre çalıyorlar bana göre çalmıyorlar
Bu örnekle sigara öldürür'e '10 yıldır içiyorum hala ölmedim' demek aynı hocam kesinlikle olacak diye bir şey yok ama risk almış oluyorsunuz daha basit bir yöntem varken

Puchhî
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kardeşim ben o yöntemle windowsu etkinleştirdim de nasıl kaldırıcam bir bilgin varmı

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Zaten biliyordum ama aydınlattın beni daha fazla bilgi ile teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...