Denetim masasından kaldırıp MalwareBytes yada Emsisoft Emergency Kit yazılımları ile taratın bulguları temizleyinKonu için teşekkürler bende o programı kullandım nasıl geri silebilirim format dışında?
Denetim masasında bulamadım 2. yöntemi deniyeceğim şimdi hangi programı önerirsinDenetim masasından kaldırıp MalwareBytes yada Emsisoft Emergency Kit yazılımları ile taratın bulguları temizleyin
Emsisoft Emergency Kit işinizi görecektir :Denetim masasında bulamadım 2. yöntemi deniyeceğim şimdi hangi programı önerirsin
Öncelikle konuyu okusaydın lisans anahtarı alman gerekmediğini anlardınlisans anahtarı alacağıma daha jms pico kullanırım
ben seninde dediğin gibi kms picoyu yıllardım kullanıyorum ve kart bilgilerimi giriyorum ama ne hikmetse kart bilgilerim çalınmadı senin düşüncene saygım var sana göre çalıyorlar bana göre çalmıyorlarÖncelikle konuyu okusaydın lisans anahtarı alman gerekmediğini anlardın
Keylogger ile biri kredi kartı bilgilerini ele geçirdiğinde senin yerinede lisans alacaktır zaten merak etme
Bu örnekle sigara öldürür'e '10 yıldır içiyorum hala ölmedim' demek aynı hocam kesinlikle olacak diye bir şey yok ama risk almış oluyorsunuz daha basit bir yöntem varkenben seninde dediğin gibi kms picoyu yıllardım kullanıyorum ve kart bilgilerimi giriyorum ama ne hikmetse kart bilgilerim çalınmadı senin düşüncene saygım var sana göre çalıyorlar bana göre çalmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?