Çözüldü New World Almayı Düşünüyorum Fikriniz Nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Şuan steam üzerinde birçok oyunda indirim var New World isimli oyunu almayı planlıyorum daha önce oyunu oynayanlar var mı varsa öneriniz nedir?

Çözüm
Şuan steam üzerinde birçok oyunda indirim var New World isimli oyunu almayı planlıyorum daha önce oyunu oynayanlar var mı varsa öneriniz nedir?
oyunu oynamadım ama incelemelere baktığım kadarıyla düşman yapısı birbirine benzermiş ve kullanılan silah çeşitliliği azmış. uzun vadede sıkılabilirsin ama videolardan izlediğim kadarıyla arkadaşlarınla oynadığın sürece keyif alınacak bir oyun gibi duruyor
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
oyunu oynamadım ama incelemelere baktığım kadarıyla düşman yapısı birbirine benzermiş ve kullanılan silah çeşitliliği azmış. uzun vadede sıkılabilirsin ama videolardan izlediğim kadarıyla arkadaşlarınla oynadığın sürece keyif alınacak bir oyun gibi duruyor

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Oyun ekibim ile başlamayı düşünüyorum zaten oyunun işleyişine dair biçok vidyo izledim ve başlamak üzere ilgimi bi tık çekti tecrübe etmek itediğim bi deneyim oalbilir diye aklıma yattı öneri için teşekkürler
:)
Post automatically merged:

Kötü oyun botları
Ne yönden botlar kötü biraz açarmısın konuyu

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
Tek başına oynayabileceğin bir oyun değil arkadaşlarında var ise oyun zevk alırsınız ama yalnız isen zorluk çekersin benden söylemesi

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Oyun ekibim ile başlamayı düşünüyorum zaten oyunun işleyişine dair biçok vidyo izledim ve başlamak üzere ilgimi bi tık çekti tecrübe etmek itediğim bi deneyim oalbilir diye aklıma yattı öneri için teşekkürler
:)
Post automatically merged:

Ne yönden botlar kötü biraz açarmısın konuyu
Tesviye, Balık tutma vb

Tek başına oynayabileceğin bir oyun değil arkadaşlarında var ise oyun zevk alırsınız ama yalnız isen zorluk çekersin benden söylemesi
Bu da sebeplerden biri

naXm
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
tek başına sıkar diye düşünüyorum onun dışında sistemini çok yoracaktır oyunda optimizasyon yok bunları düşün öyle al

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
kanka ben oynadım biraz da tek başımaydım çok sıktı bir yerden sonra ama ekibin varsa çok eğlenebilirsiniz

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
tek başına oynayınca sarmıyor arkadaşlarınla veya bir klanla oynamanı tavsiye ederim ayrıca bir mmorpg olmasına rağmen skill çeşitliliği yok maalesef mount zaten yok bir yerden bir yere gitmek ölüm oyunda

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
600 saati geçkin oyun sürem var, Oyun dünyası geniş yenilikçi oynanışa sahip eğer arkadaşlarınla oynamayı düşünüyorsan seni uzun süre bilgisayar başında tutacak bir oyun. Fakat 30 levelden sonraki görevler kendilerini tekrar etmeye başlıyor, level yada gold kasmak ortalama kolaylıkta. Eğer türün hayranıysan almanı öneririm.

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Başkan team olarak dusunuyorsan al tabiki onun disinds acill fps drop yiyor arkadasim guncelleme gelmeden oynanmaz dedi pc saglamsa alinabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...