Onaylı Üye
Şuan steam üzerinde birçok oyunda indirim var New World isimli oyunu almayı planlıyorum daha önce oyunu oynayanlar var mı varsa öneriniz nedir?
oyunu oynamadım ama incelemelere baktığım kadarıyla düşman yapısı birbirine benzermiş ve kullanılan silah çeşitliliği azmış. uzun vadede sıkılabilirsin ama videolardan izlediğim kadarıyla arkadaşlarınla oynadığın sürece keyif alınacak bir oyun gibi duruyorŞuan steam üzerinde birçok oyunda indirim var New World isimli oyunu almayı planlıyorum daha önce oyunu oynayanlar var mı varsa öneriniz nedir?
oyunu oynamadım ama incelemelere baktığım kadarıyla düşman yapısı birbirine benzermiş ve kullanılan silah çeşitliliği azmış. uzun vadede sıkılabilirsin ama videolardan izlediğim kadarıyla arkadaşlarınla oynadığın sürece keyif alınacak bir oyun gibi duruyorŞuan steam üzerinde birçok oyunda indirim var New World isimli oyunu almayı planlıyorum daha önce oyunu oynayanlar var mı varsa öneriniz nedir?
Oyun ekibim ile başlamayı düşünüyorum zaten oyunun işleyişine dair biçok vidyo izledim ve başlamak üzere ilgimi bi tık çekti tecrübe etmek itediğim bi deneyim oalbilir diye aklıma yattı öneri için teşekkürleroyunu oynamadım ama incelemelere baktığım kadarıyla düşman yapısı birbirine benzermiş ve kullanılan silah çeşitliliği azmış. uzun vadede sıkılabilirsin ama videolardan izlediğim kadarıyla arkadaşlarınla oynadığın sürece keyif alınacak bir oyun gibi duruyor
Ne yönden botlar kötü biraz açarmısın konuyuKötü oyun botları
Tesviye, Balık tutma vbOyun ekibim ile başlamayı düşünüyorum zaten oyunun işleyişine dair biçok vidyo izledim ve başlamak üzere ilgimi bi tık çekti tecrübe etmek itediğim bi deneyim oalbilir diye aklıma yattı öneri için teşekkürler
Post automatically merged:
Ne yönden botlar kötü biraz açarmısın konuyu
Bu da sebeplerden biriTek başına oynayabileceğin bir oyun değil arkadaşlarında var ise oyun zevk alırsınız ama yalnız isen zorluk çekersin benden söylemesi
Haklısın optimizasyon konusunda iyi bir sistem olmasına rağmen zor oynuyorum bazı sıkıntıları var oyununtek başına sıkar diye düşünüyorum onun dışında sistemini çok yoracaktır oyunda optimizasyon yok bunları düşün öyle al
tavsiye ederim baya iyiydi ama uzun vadede götürmez bi süreden sonra sıkıyor uzun vade istiyosan almaŞuan steam üzerinde birçok oyunda indirim var New World isimli oyunu almayı planlıyorum daha önce oyunu oynayanlar var mı varsa öneriniz nedir?