Çözüldü New World Kicked from game Hatası !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prometheus
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
TR:
New World'ü açmaya çalıştığımda bu hatayı aldım. Sabah düzgün çalışıyordu, oyun açılırken Steam bana uyarı verdi, şifreni değiştir diye. Ben de oyun çalışırken şifre değiştirdim. Ürünün orijinalliğini doğruladım, Windows saatini sırladım, bağlantı ayarlarını sıfırladım ve PC'yi açıp kapatmama rağmen hala düzelmedi. Yardımcı olur musunuz?

Ing : I got this error when I tried to open New World. It was working fine in the morning, Steam gave me a warning when opening the game, to change your password. I also changed the password while the game was running. I verified the authenticity of the product, reset the connection settings, and it still didn't work even after turning the PC on and off. Can you help me?

Ekli dosyalar

• ScreenShot_20211123175804.png
    ScreenShot_20211123175804.png
    1 MB · Görüntüleme: 57
Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Merhabalar,

Oyunun kurulu olduğu dizinde New World/EasyAntiCheat/Certificates klasörü içindeki dosyaların yedeğini masaüstüne attıktan sonra silin. Ardından EAC klasörüne dönüp EAC_setup dosyasını açıp kurulum yaptıktan sonra giriş yapmayı deneyin.
ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhabalar server dan kick yemiş olabilirsiniz Modeminizi Resetleyip tekrar deneyin olmaz ise yeni bir hesap ile deneyiniz.

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Oyundan Geçici bir süre yasaklandınız veya kalıcı Banlandiniz orda Ban yediğiniz yazıyor bi sure belirtmemisler.
Oyunun Destek ekibi ile iletişime geçin ve kalıcı mı süreli ban mi öğrenin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Oyundan Geçici bir süre yasaklandınız veya kalıcı Banlandiniz orda Ban yediğiniz yazıyor bi sure belirtmemisler.
Oyunun Destek ekibi ile iletişime geçin ve kalıcı mı süreli ban mi öğrenin.
banlandigi degil, baglanti hatasi nedeniyle oyundan kicklendigi yaziyor. banlandigin zaman hesabin sureli ya da suresiz banlandin seklinde bir uyari aliyorsun.

muhtemelen oyun acikken sifre degistirdigin icin bir aksilik soz konusu. ticket at yardimci olurlar.

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Merhabalar,

Oyunun kurulu olduğu dizinde New World/EasyAntiCheat/Certificates klasörü içindeki dosyaların yedeğini masaüstüne attıktan sonra silin. Ardından EAC klasörüne dönüp EAC_setup dosyasını açıp kurulum yaptıktan sonra giriş yapmayı deneyin.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...