Süper Üye
peki hile programı belli olmasa ama report yesemreport ve autoban
program belli olmayacak şekilde ayarladım fakat yine de anlaşılır mı diye korkuyorumikisi de geçerli eğer hile iyi kodlanmış ise ban yemezsin ama oyun için de çok belli edip raporlanırsan ban yersin diğeri de hile kötü ise otomatik olarak ban atıyor.
anladım hocamhocam 1 cisi kullandigin hileyi tespit edip oyunu gunceller lerse eyer oyuna girdiginde otomatik sistem algilar ve ban atar 2 cisi hilen guncelse hic belli etmeden oynaman lazim duvar arkasindan gordugun adamin ustune aim koyup beklersen hem takimin anlar sikayet edip bildirirler ve ban yersin aim bot kullanma sadece wall hack tavsiyem
dostum fazla rapardon kımse ban yemez çok fazla reportlanan oyuncuların oyun geçmişlerini müfettişler belli bir program aracılığıyla izlerler, 4yıldır macro kullanıyorum mac hiçbir zaman ban yedirmez ek yazılım olarak kullanıyorsan yemezsin eğer macro mause ıcındekı karta atıyorsa algılayamazlarfazla rapordan ve makro kullanıyorsan ban yersin direk
Fazla rapor değil fazla haklı rapor ban yedirtirdostum fazla rapardon kımse ban yemez çok fazla reportlanan oyuncuların oyun geçmişlerini müfettişler belli bir program aracılığıyla izlerler, 4yıldır macro kullanıyorum mac hiçbir zaman ban yedirmez ek yazılım olarak kullanıyorsan yemezsin eğer macro mause ıcındekı karta atıyorsa algılayamazlar
kesinlikle dediğiniz geçersiz saçma böyle birşey olursa keza 1 haftaya oyunlarda maç bulamazsınızFazla rapor değil fazla haklı rapor ban yedirtir
Forumda bab yiyenler var bu durumdan ötürükesinlikle dediğiniz geçersiz saçma böyle birşey olursa keza 1 haftaya oyunlarda maç bulamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?