Neye göre rün tercih etmeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bana kalırsa son picksen felan rakibine göre rün gir derim

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
karşındaki karakter ile uzun süreli fightlara giriceksen yenilmez ölümcül tempo tercih edilebilir mesela ama gir çık yapıcaksan dürtüceksen elektrik ver veya first strike alınabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
karakterin potansiyeline göre seçmen en doğrusu. eşleşmeye bağlı olarak karşısı counterpick attıysa o karaktere karşı koridorda durabileceğin rünleri seçmen daha iyi olur.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
oynadığın şampiyonun sikilerine göre seçmelisin mesela nasus çok manası giden bi çar peksimet girebilir veya sürat coşkusu girip hızlı olup rakibi yaklıyabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
mesela kayndan örnek veriyim karşı takım çok tank ise darkin olup tank build kasarsın ve yenilmez girersin darkin kayna kara hasar girmenin bir anlamı yok gölge kayna ise kara hasar tercih edersin karşı takım çok kırılgan ise yani kısaca karşı takımın şampiyonları tank ise tek atma build kasmanın anlamı yok ama tank deyilse eyer tek atma build ve rünü ile girebilirsin

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
karşı şampiyonlara göre zede ben elektrik giriyorum genelde ama tank fazlaysa karşıda yenilmez giriyorm
karşıya göre değişir

Üye
3 HİZMET YILI
karşı herolara göre örneğin çoğunluk ad ise zırh ap ise büyü direnci kasman gerek rünlerde

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
karşında ki adam ad ise yenilmez ap ise elektrik ver uzun takaslar için genelde yenilmez kısa takaslar için elektrik ver her zaman daha iyidir

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
matchuba göre değişir bro
Post automatically merged:

matchuba göre değişir bro

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Eğer tek Atabilicek Bir Hero Oynuyorsan Elektrik ver
Devamlı Vuran Uzun Takaslara girebilceğin bir hero oynuyorsan Yenilmez yada Porofesserogg gibi uygulamalar kullanıp eşleşmeye görede bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
karşındaki karaktere göre değişiklik gösterir uzun tradede ben yenilmez alıyorum saldırı hızı karakteri isen ölümcül tempo gibi

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Oynadığın şampiyona, karşındaki şampiyona, seniin oyun tarzına göre değişiklik gösterebilecek bir şey bu. Örneğin rengar oynadığını düşünelim. Karşıdaki şampiyonlar kırılganlarsa rün tercihini elektirk ver, kara hasat veya ilk vuruştan yana kullanabilirsin. Ama rakip şampiyonlar dayanıklılarsa bu rünler pek de etkili olmayabilir. Bunun yerine yenilmez veya uzun süre hasar çıkarmak için ölümcül tempo girebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Kanka rünleri karşındaki herolara karşı tercih ede bilmektesin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar Yaklaşık sezon 8 den beri lol oynuyorum her şampiyonun rünlerini ezberledim ama tek sorunum ne gibi durumlarda Yenilmez veya Elektirik ver gibi vb rünleri seçmeliyim. Lütfen işime yaramayacak gereksiz cevaplardan kaçının mümkünse güzel bir açıklama iyi olur. İyi forumlar herkese :)
karşındaki kişinin ap veya ad olmasına büyücü olup olmadığına dikkat etmelisin zaten çoğu çara oturmuş rünler var

ABOBA
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Popüler rünlerden uzaklaşmanızı ve kendinize uyum sağlamanızı tavsiye ederim.(op.gg , bllitz, professor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...