Dünyanın başkenti Malatyadır
Onaylı Üye
Hocam şimdi bilmeyenler vardır ben cold hack kullanıcısıydım ve kendi sitesinden almıştım. Biliyosunuz ki cold hack türklerin yaptığı hile değil sadece türkler türkiye lokasyonuna çevirdik diye dolandırıcılar satmaya çalışıyo ve satabiliyolar ama bazı siteler varki dürüst şekilde satıyor. Ben mağdur oldum 25TL verip 1 aylık alıp bu siteden bahsetmiyorum ... . www.-----.com dan bahsediyorum örnek vermek istemiyorum ki boşa kötülemeyelim. Mağdur olduktan 1 ay sonra 3 günlük ban yedim cold hack günya ban yedirmiyomuş... . Bu ban yeme olayından sonra farklı sitler youtube olsun vb. olsun tüm sitelerden denedim örnek...
GAZOZ Hack
Abi adam daha 15 yaşında ve hile yapmış keşke düzgün yapaydın be kardeş bu siteden çalıp vip hack den bahsetmiyorum paneli çalmış özellikleri çalmış üzerine gazoz hack yazıp dağıtıyor birazda youtube sayfasına göz atalım.
evet bu yazıyı görünce şok oldum adam 3 hafta içinde 4 kez panel değiştirdi wtf tek eklediği şeyde karakter kodları arkadaşlar bunları kanıp keriz gibi indirmeyin ben yaptım siz yapmayın ve video başında ''Wotim de hile '' Dosutm o wolftü değilmi neyese yazımı okuduğnuz için teşşekürler...