Nft ile Etherium kazanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hocam farklı bir sorum var. Bir coin söylermisiniz kesin emin olduğunuz sağlam bir alt yapısı olan ona 2 3 k basıp 1 2 yıl beklemek istiyorum sizce hangisi mantıklıdır ?

Üye
4 HİZMET YILI
sizce bitcoinemi yoksa başka sanal para birinemi para yatırmalıyım?

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam farklı bir sorum var. Bir coin söylermisiniz kesin emin olduğunuz sağlam bir alt yapısı olan ona 2 3 k basıp 1 2 yıl beklemek istiyorum sizce hangisi mantıklıdır ?
ethereum en garantisidir bence hocam, özellikle 2 3 k basacaksan altcoinlerden biraz daha garantidir.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
nft nerde hazırlaya bilirim bunun bilgisinin olduğu bir konu var mı ya da açıklayabilecek ?

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
ethereum en garantisidir bence hocam, özellikle 2 3 k basacaksan altcoinlerden biraz daha garantidir.
Mesela hangi coine basmalıyım bir yatırımcı arkadaş bitcoinin yine fırlayacağını söyledi 5 10 k yatır 5 yıl bekle dedi sonuçta bu bir yatırımdır.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Mesela hangi coine basmalıyım bir yatırımcı arkadaş bitcoinin yine fırlayacağını söyledi 5 10 k yatır 5 yıl bekle dedi sonuçta bu bir yatırımdır.
hocam eğer çok paran varsa bitcoin mantıklı ama sen tl olarak atacağın için 5 10k etki etmez, ethereum daha da fırlayacak gibi ama tabii altcoinler de projesi güzel olan görürsen onlara da yapışabilirsin. YTD

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
NFT icin iyi bir grafiker olmam gerekiyor mu hocam? yoksa basic araclar var mi bunun icin
dedigim gibi pixel artlar iyi satiliyor ucretsiz pixel art siteleri var
Post automatically merged:

nft den hiç yüksek kazanç sağladığın oldu mu ?
yeni basladim ben bir iki nft koyup 3 4 dolardan koymustum nasil olsa satilmaz diyr suan 6 dolat kazancim oldu ama yuksek meblağlara satilabilir

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dedigim gibi pixel artlar iyi satiliyor ucretsiz pixel art siteleri var
Post automatically merged:

yeni basladim ben bir iki nft koyup 3 4 dolardan koymustum nasil olsa satilmaz diyr suan 6 dolat kazancim oldu ama yuksek meblağlara satilabilir
Anladım kral bu ise giriceksek pixel art gerekiyo bencr

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Deli para dönüyor burda bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...