ethereum en garantisidir bence hocam, özellikle 2 3 k basacaksan altcoinlerden biraz daha garantidir.Hocam farklı bir sorum var. Bir coin söylermisiniz kesin emin olduğunuz sağlam bir alt yapısı olan ona 2 3 k basıp 1 2 yıl beklemek istiyorum sizce hangisi mantıklıdır ?
Mesela hangi coine basmalıyım bir yatırımcı arkadaş bitcoinin yine fırlayacağını söyledi 5 10 k yatır 5 yıl bekle dedi sonuçta bu bir yatırımdır.ethereum en garantisidir bence hocam, özellikle 2 3 k basacaksan altcoinlerden biraz daha garantidir.
hocam eğer çok paran varsa bitcoin mantıklı ama sen tl olarak atacağın için 5 10k etki etmez, ethereum daha da fırlayacak gibi ama tabii altcoinler de projesi güzel olan görürsen onlara da yapışabilirsin. YTDMesela hangi coine basmalıyım bir yatırımcı arkadaş bitcoinin yine fırlayacağını söyledi 5 10 k yatır 5 yıl bekle dedi sonuçta bu bir yatırımdır.
dedigim gibi pixel artlar iyi satiliyor ucretsiz pixel art siteleri varNFT icin iyi bir grafiker olmam gerekiyor mu hocam? yoksa basic araclar var mi bunun icin
yeni basladim ben bir iki nft koyup 3 4 dolardan koymustum nasil olsa satilmaz diyr suan 6 dolat kazancim oldu ama yuksek meblağlara satilabilirnft den hiç yüksek kazanç sağladığın oldu mu ?
Anladım kral bu ise giriceksek pixel art gerekiyo bencrdedigim gibi pixel artlar iyi satiliyor ucretsiz pixel art siteleri var
Post automatically merged:
yeni basladim ben bir iki nft koyup 3 4 dolardan koymustum nasil olsa satilmaz diyr suan 6 dolat kazancim oldu ama yuksek meblağlara satilabilir