Norm ender yeni parça

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar norm ender mekanın sahibi adlı parçasını çıkardı sizce nasıldı :D şuan türkçe rapi anlatmış autotune falan ilk dakıkalarında nasıl parça lan bu dalga mı geçıyor dedım meğersem dalga geçiyomus :d

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Tek anladığım sağlam diss atmış piyasaya :D ve güzel de olmuş şarkı

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İyice oyuncağa çevirdi. 3-5 Parça yapıp 2 sene gelmiyor , her geldiğinde de yok mekanın sahibi yok türkçe rapin kralı gibi kelimeler kullanıyor. Bir de hakkı varmış gibi ceg e ezhel e sallıyor ya gitsin ya da adam akıllı gelsin. Parçayı beğendim ama 2 senedir adam akıllı piyasada bulunmayan bir adamın bu iş için hapise giren adama sallama hakkı yok.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
trap denen saçmalığa geçrimiş baya bir bunun üstüne bişey diyemezler bence diss diye buna derim ! tüm hepsine geçirmiş cidden

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Reis 1 dakıka 48 diss atmış. Sonra şarkıya girip kendı tarzıyıyla fero ve ezhele baya giydirmiş :D bence parça mukemmel. Gerçekten mekanınsahibi geldı :)

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Hiç bi yerden tutulacak tarafı yok gerek klip gerek sözler. Katliam 3'te ki tekmilin versesi bundan iyidir :coolstory:

Şunu yazmadan da gitmiyim:
Hiphop'ı çok bilirler onlar anca klipte oynatır kalça
-Maestro

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Bence adam çok inceden inceden deşmiş

Hele ki

Hiphop'u bok edecekseniz eğer polisden değil siz benden kaçın

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
İyice oyuncağa çevirdi. 3-5 Parça yapıp 2 sene gelmiyor , her geldiğinde de yok mekanın sahibi yok türkçe rapin kralı gibi kelimeler kullanıyor. Bir de hakkı varmış gibi ceg e ezhel e sallıyor ya gitsin ya da adam akıllı gelsin. Parçayı beğendim ama 2 senedir adam akıllı piyasada bulunmayan bir adamın bu iş için hapise giren adama sallama hakkı yok.
Bizmi dedik arkadaş gel sen uyuşturucuya özendir full onun üzerinden şarkılar yap? Zamanında norm ender ülke durumuna yakınmak için rap yapardı insanların ne kadar monoton bir hayat yaşadıklarını anlatırdı.Şimdiki rapçiler Oh,Uh,Sex,Uyuşturucu,Sigara,Zevk,Alem,Kop.

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Şarkıya gireceğine kelfero müptEZHEL khonktar burry sopranoya girmiş

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
trap denen saçmalığa geçrimiş baya bir bunun üstüne bişey diyemezler bence diss diye buna derim ! tüm hepsine geçirmiş cidden
Trap neden saçmalık? Yenilikçi olduğu için mi? Artık bıkmadınız mı sokak çocuğu raplerinden? Bıkmamış olsan bile saygı göstermelisin "öff trap e sallamış nasıl koymuş" falan mı diyorsun içinden bilmiyorum , ama rap in daha doğrusu müziğin her türlüsüne ihtiyacımız var. Evet belki kulağa hoş gelmiyor dinlediğin şey , trap sevmiyorsun e o zaman dinleme bu kadar basit.. ve bende autotune çok kullanılan parçaları sevmiyorum ama gidip de autotune a , parçaya veya rapper a sövmüyorum , hakaret etmiyorum , biri onlara laf atınca "çok iyi gömdü" demiyorum.
Post automatically merged:

Bizmi dedik arkadaş gel sen uyuşturucuya özendir full onun üzerinden şarkılar yap? Zamanında norm ender ülke durumuna yakınmak için rap yapardı insanların ne kadar monoton bir hayat yaşadıklarını anlatırdı.Şimdiki rapçiler Oh,Uh,Sex,Uyuşturucu,Sigara,Zevk,Alem,Kop.
Ve savunduğun adam klibinde kızlara kalça sallattırıyor... Şöyle bir not düşeyim hiphop özgür bir kültürdür isteyen parçasında uyuşturucuyu da kullanır , kalça da sallar , sex ile ilgili sözler de söyler ama ülkemiz sağ olsun sanatçılara; her şeye uyuşturucuya özendiriyor dendiği veya siyaset adamlarından birini eleştirdiği için vatan haini ilan edildiğinden dolayı hiphop ı yaşayamıyoruz. Bu ülke gta hilelerini ülke darbesine karıştıranları da gördü...
Yani parçasında uyuşturucuyla ilgili bir şey geçiyor diye hapise giren sanatçı mı yoksa o sanatçıyı hapise atanlar mı suçlu?

Hiç bi yerden tutulacak tarafı yok gerek klip gerek sözler. Katliam 3'te ki tekmilin versesi bundan iyidir :coolstory:

Şunu yazmadan da gitmiyim:
Hiphop'ı çok bilirler onlar anca klipte oynatır kalça
-Maestro
Aradığım Rap Dinleyicisi.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
*Çöp kendisi gibi diss attığı kişiler gibi birileri çöpleri kırıştırıyor ( medya ) çok ses çıkıyor tenekeden

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Sagopa kajmer adamdır gerisi yalan dolan :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kaç kişiye geçirdiğini sayamadım. Baya sağlam olmuş :D

Trap neden saçmalık? Yenilikçi olduğu için mi? Artık bıkmadınız mı sokak çocuğu raplerinden? Bıkmamış olsan bile saygı göstermelisin "öff trap e sallamış nasıl koymuş" falan mı diyorsun içinden bilmiyorum , ama rap in daha doğrusu müziğin her türlüsüne ihtiyacımız var. Evet belki kulağa hoş gelmiyor dinlediğin şey , trap sevmiyorsun e o zaman dinleme bu kadar basit.. ve bende autotune çok kullanılan parçaları sevmiyorum ama gidip de autotune a , parçaya veya rapper a sövmüyorum , hakaret etmiyorum , biri onlara laf atınca "çok iyi gömdü" demiyorum.

Ve savunduğun adam klibinde kızlara kalça sallattırıyor... Şöyle bir not düşeyim hiphop özgür bir kültürdür isteyen parçasında uyuşturucuyu da kullanır , kalça da sallar , sex ile ilgili sözler de söyler ama ülkemiz sağ olsun sanatçılara; her şeye uyuşturucuya özendiriyor dendiği veya siyaset adamlarından birini eleştirdiği için vatan haini ilan edildiğinden dolayı hiphop ı yaşayamıyoruz. Bu ülke gta hilelerini ülke darbesine karıştıranları da gördü...
Yani parçasında uyuşturucuyla ilgili bir şey geçiyor diye hapise giren sanatçı mı yoksa o sanatçıyı hapise atanlar mı suçlu?

Aradığım Rap Dinleyicisi.

O savunduğun şarkılarında uyuşturucuya özendiren tipler toplumda belli bir kitleye (özellikle genç beyni yıkanmaya müsait genç kitleye) hitap ediyor . özgürlük kisvesine sığınmaya hiç lüzum yok çünkü bu özgürlük değil

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Aşırı sağlam olmuş :D polisten kaçın diyip iyi birşeymiş gibi otu meşrulaştıranlara sağlam kapak

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Tek anladığım sağlam diss atmış piyasaya :D ve güzel de olmuş şarkı
sen khont fanı değil miydin :thonkie:

Kaç kişiye geçirdiğini sayamadım. Baya sağlam olmuş :D

O savunduğun şarkılarında uyuşturucuya özendiren tipler toplumda belli bir kitleye (özellikle genç beyni yıkanmaya müsait genç kitleye) hitap ediyor . özgürlük kisvesine sığınmaya hiç lüzum yok çünkü bu özgürlük değil
Şarkının içinde uyuşturucu geçiyor diye özeniyon mu sen krşm? Şuan uyuşturucuya özendiriyor dediğin ezhelin bi de eski parçalarını dinle. Ezhel, sadece zamana ayak uydurmaya çalışıyor

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Beğenmeyenler gidip hıdıdı hıdıdı ben fero dinleyebilir. Çok güzel olmuş. @LeqenDTR ayrıca klipte karı kız oynatması ilk verse'ünde tamamen trapçilere gönderme. Yere viski dökmesi felan.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Beğenmeyenler gidip hıdıdı hıdıdı ben fero dinleyebilir. Çok güzel olmuş. @LeqenDTR ayrıca klipte karı kız oynatması ilk verse'ünde tamamen trapçilere gönderme. Yere viski dökmesi felan.
Aynen şimdi gidip fero dinliycem(!)
Şu Türkiye de gördüğüm en saçma şey eski kafadan kurtulamamak. Hala trap yaptıkları için "onlar rapçi değil çünkü trap yapıyorlar" deniyor. Git hiphop ın ortaya çıktığı ülkeye bak artık sokak çocuğu rapi neredeyse yok anlayın artık gelişmemiz lazım.
Bu adam bu güne kadar aralıksız üretmeye devam etmiş olsaydı attığı disslerin tekine bile karşı çıkmazdım ama 2-3 sene sonra bi anda ortaya çıkıyor millete sallıyor bir de kendine mekanın sahibi diyor...

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bence bütün değerlerımıze ayrıştırmadan sahip cıkmamız lazım. Fero ezhel norm bence alanında kalıtelı ınsanlar ben ucunude dınlıyorum tanımadıgım ınsanlar ıcın tanımadıgım ınsanlarla tartısmaya gırmem sızde boyle yapın mutlu olun keyıflı olun bırakın o onların arasında kalsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...