Bizmi dedik arkadaş gel sen uyuşturucuya özendir full onun üzerinden şarkılar yap? Zamanında norm ender ülke durumuna yakınmak için rap yapardı insanların ne kadar monoton bir hayat yaşadıklarını anlatırdı.Şimdiki rapçiler Oh,Uh,Sex,Uyuşturucu,Sigara,Zevk,Alem,Kop.İyice oyuncağa çevirdi. 3-5 Parça yapıp 2 sene gelmiyor , her geldiğinde de yok mekanın sahibi yok türkçe rapin kralı gibi kelimeler kullanıyor. Bir de hakkı varmış gibi ceg e ezhel e sallıyor ya gitsin ya da adam akıllı gelsin. Parçayı beğendim ama 2 senedir adam akıllı piyasada bulunmayan bir adamın bu iş için hapise giren adama sallama hakkı yok.
Trap neden saçmalık? Yenilikçi olduğu için mi? Artık bıkmadınız mı sokak çocuğu raplerinden? Bıkmamış olsan bile saygı göstermelisin "öff trap e sallamış nasıl koymuş" falan mı diyorsun içinden bilmiyorum , ama rap in daha doğrusu müziğin her türlüsüne ihtiyacımız var. Evet belki kulağa hoş gelmiyor dinlediğin şey , trap sevmiyorsun e o zaman dinleme bu kadar basit.. ve bende autotune çok kullanılan parçaları sevmiyorum ama gidip de autotune a , parçaya veya rapper a sövmüyorum , hakaret etmiyorum , biri onlara laf atınca "çok iyi gömdü" demiyorum.trap denen saçmalığa geçrimiş baya bir bunun üstüne bişey diyemezler bence diss diye buna derim ! tüm hepsine geçirmiş cidden
Ve savunduğun adam klibinde kızlara kalça sallattırıyor... Şöyle bir not düşeyim hiphop özgür bir kültürdür isteyen parçasında uyuşturucuyu da kullanır , kalça da sallar , sex ile ilgili sözler de söyler ama ülkemiz sağ olsun sanatçılara; her şeye uyuşturucuya özendiriyor dendiği veya siyaset adamlarından birini eleştirdiği için vatan haini ilan edildiğinden dolayı hiphop ı yaşayamıyoruz. Bu ülke gta hilelerini ülke darbesine karıştıranları da gördü...Bizmi dedik arkadaş gel sen uyuşturucuya özendir full onun üzerinden şarkılar yap? Zamanında norm ender ülke durumuna yakınmak için rap yapardı insanların ne kadar monoton bir hayat yaşadıklarını anlatırdı.Şimdiki rapçiler Oh,Uh,Sex,Uyuşturucu,Sigara,Zevk,Alem,Kop.
Aradığım Rap Dinleyicisi.Hiç bi yerden tutulacak tarafı yok gerek klip gerek sözler. Katliam 3'te ki tekmilin versesi bundan iyidir
Şunu yazmadan da gitmiyim:
Hiphop'ı çok bilirler onlar anca klipte oynatır kalça
-Maestro
Trap neden saçmalık? Yenilikçi olduğu için mi? Artık bıkmadınız mı sokak çocuğu raplerinden? Bıkmamış olsan bile saygı göstermelisin "öff trap e sallamış nasıl koymuş" falan mı diyorsun içinden bilmiyorum , ama rap in daha doğrusu müziğin her türlüsüne ihtiyacımız var. Evet belki kulağa hoş gelmiyor dinlediğin şey , trap sevmiyorsun e o zaman dinleme bu kadar basit.. ve bende autotune çok kullanılan parçaları sevmiyorum ama gidip de autotune a , parçaya veya rapper a sövmüyorum , hakaret etmiyorum , biri onlara laf atınca "çok iyi gömdü" demiyorum.
Post automatically merged:
Ve savunduğun adam klibinde kızlara kalça sallattırıyor... Şöyle bir not düşeyim hiphop özgür bir kültürdür isteyen parçasında uyuşturucuyu da kullanır , kalça da sallar , sex ile ilgili sözler de söyler ama ülkemiz sağ olsun sanatçılara; her şeye uyuşturucuya özendiriyor dendiği veya siyaset adamlarından birini eleştirdiği için vatan haini ilan edildiğinden dolayı hiphop ı yaşayamıyoruz. Bu ülke gta hilelerini ülke darbesine karıştıranları da gördü...
Yani parçasında uyuşturucuyla ilgili bir şey geçiyor diye hapise giren sanatçı mı yoksa o sanatçıyı hapise atanlar mı suçlu?
Aradığım Rap Dinleyicisi.
sen khont fanı değil miydinTek anladığım sağlam diss atmış piyasayave güzel de olmuş şarkı
Şarkının içinde uyuşturucu geçiyor diye özeniyon mu sen krşm? Şuan uyuşturucuya özendiriyor dediğin ezhelin bi de eski parçalarını dinle. Ezhel, sadece zamana ayak uydurmaya çalışıyorKaç kişiye geçirdiğini sayamadım. Baya sağlam olmuş
O savunduğun şarkılarında uyuşturucuya özendiren tipler toplumda belli bir kitleye (özellikle genç beyni yıkanmaya müsait genç kitleye) hitap ediyor . özgürlük kisvesine sığınmaya hiç lüzum yok çünkü bu özgürlük değil
Aynen şimdi gidip fero dinliycem(!)Beğenmeyenler gidip hıdıdı hıdıdı ben fero dinleyebilir. Çok güzel olmuş. @LeqenDTR ayrıca klipte karı kız oynatması ilk verse'ünde tamamen trapçilere gönderme. Yere viski dökmesi felan.