Notebook a ekran kartı takmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Lenovo ideapad 310s var bende. Anakarta gömülü Nvidia geforce 920m 2GB var. Artık güncel oyunlar için yeterli gelmiyor. Ekran kartı olayına nasıl bir çözüm bulabilirim. Portable ekran kartı mümkün müdür?

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Notebook için ekran kartı alınmazki :( kaldır at pcyi çöpe, yinede 960M araştırmanı öneririm.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Notebook için ekran kartı alınmazki :( kaldır at pcyi çöpe, yinede 960M araştırmanı öneririm.
Biliyorum ama günümüzdeki döviz kurunu göz önüne alırsak şuan ortalama oyun pc si toplamak bile en az 5 bin TL tutar. :( alternatif seçeneklere yönelmek zorunda kalıyoruz

NekroSanta
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Lenovo ideapad 310s var bende. Anakarta gömülü Nvidia geforce 920m 2GB var. Artık güncel oyunlar için yeterli gelmiyor. Ekran kartı olayına nasıl bir çözüm bulabilirim. Portable ekran kartı mümkün müdür?
even mini pci kablosu ile bağlayabiliyorsun ek olarak power supply taşıman gerek. ve ekran kartı performansının maximum 70-80 nini alırsın

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
yok olmuyo keşke olsada yükseltme şansımız bende yapardım yeni almak zor çok pahalı

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
şuanki piyasada dediğiniz gibi yeni pc almak cok zor aslında uydurma falan takılabilir ya

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
even mini pci kablosu ile bağlayabiliyorsun ek olarak power supply taşıman gerek. ve ekran kartı performansının maximum 70-80 nini alırsın
Sizce bu iş görür mü ? tavsiye eder misiniz?
Post automatically merged:

şuanki piyasada dediğiniz gibi yeni pc almak cok zor aslında uydurma falan takılabilir ya
Katılıyorum. Özellikle bir bilgisayara 5-6 bin TL bağlamak çok zor. Asgari ücretin 2 bin TL olduğu bir ülkede

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sizce bu iş görür mü ? tavsiye eder misiniz?

Katılıyorum. Özellikle bir bilgisayara 5-6 bin TL bağlamak çok zor. Asgari ücretin 2 bin TL olduğu bir ülkede
aynen öyle cok haklısınız herkes icin hayırlısı olsun inşallah bende oyun bilgisayarı var işlemcisi eski oldugundan bazı oyunlar işlemciyi cok yoruyor i7 işlemci oldugu halde yeni oyunlar cıktıkca daha da masraf demek bizler icin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
2. El pc bakmanı tavsiye ederim.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Elimde r5 230 + r7 240 var ancak notebook için uygunmudur bilmem, üstelik arkadaşıma pc bakıcak iken 7,10 sabit olarak anlaşmamıza rağmen ben köye giderken ( bir kaç saat sonra ) 7,15 olmuştu vede şuanda 7,07 olarak sabitlenmiş, ancak gün bazlı değil artık saat bazlı bile değişiklik gösteriyor :) yakın zamanda alacaksanız alın almayacsaknız sonrasında pişmanlık duymanız muhtemeldir vede ek bir geliriniz yoksa çok zorlanabilirsiniz, üstelik yeni psu+bağlayıcı alman lazımki değeceğini düşünmüyorum onun yerine 2. el laptop alsan daha karlı çıkarsın.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
notebookların bazılarında değişiyor araştır belki oluyordur direk normal pc ekran kartıda bağlanılıyor güç kaynağıyla ama gereksiz yer kaplar yeni pc en doğru çözüm

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
notebookların bazılarında değişiyor araştır belki oluyordur direk normal pc ekran kartıda bağlanılıyor güç kaynağıyla ama gereksiz yer kaplar yeni pc en doğru çözüm
Teşekkür ederim

Elimde r5 230 + r7 240 var ancak notebook için uygunmudur bilmem, üstelik arkadaşıma pc bakıcak iken 7,10 sabit olarak anlaşmamıza rağmen ben köye giderken ( bir kaç saat sonra ) 7,15 olmuştu vede şuanda 7,07 olarak sabitlenmiş, ancak gün bazlı değil artık saat bazlı bile değişiklik gösteriyor :) yakın zamanda alacaksanız alın almayacsaknız sonrasında pişmanlık duymanız muhtemeldir vede ek bir geliriniz yoksa çok zorlanabilirsiniz, üstelik yeni psu+bağlayıcı alman lazımki değeceğini düşünmüyorum onun yerine 2. el laptop alsan daha karlı çıkarsın.
Haklısın saatlik bile kur farkı oluyor. 2. el güvenemiyorum ama en mantıklı seçim o gözüküyor yarım yamalak bir pc için ekran kartı muhabbetine girmeye.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Teşekkür ederim

Haklısın saatlik bile kur farkı oluyor. 2. el güvenemiyorum ama en mantıklı seçim o gözüküyor yarım yamalak bir pc için ekran kartı muhabbetine girmeye.

1 ABD Doları eşittir
7,07 Türk Lirası
11 May 18:36 UTC ·

1 Bitcoin eşittir
59.674,27 Türk Lirası
11 May 18:36 UTC

1 İngiliz Sterlini eşittir
8,72 Türk Lirası
11 May 18:37 UTC

1 Yeni Tayvan Doları eşittir
0,24 Türk Lirası

En alttaki ve en üstteki belirttiğim kur değiştikçe kartların piyasa hacmi değişecektir, ortada belirttiğim 2 sekme isede onlara bir nebzede olsa etki etmektedir, btc dün 70k iken 68 oldu vede bir kaç saate 69 gördü. Şuanda 59 olmuş vede aşırı orantısız vede belirsiz bir şekilde oynamalar yapıyor, dolar bunun karşısında sabit(stabil) ilerlesede yinede alacağın kartı maximum bir kaç kuruş etkileyecektir, düşmesini bekleme bu saatten sonra düşmeyecektir. 2. el bilgisayar parçasıda ne kadar güvenilirdir bilinmez kafana göre dostum istiyorsan al istemiyorsanda geeforce now kullan birşey demiyorum.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
1 ABD Doları eşittir
7,07 Türk Lirası
11 May 18:36 UTC ·

1 Bitcoin eşittir
59.674,27 Türk Lirası
11 May 18:36 UTC

1 İngiliz Sterlini eşittir
8,72 Türk Lirası
11 May 18:37 UTC

1 Yeni Tayvan Doları eşittir
0,24 Türk Lirası

En alttaki ve en üstteki belirttiğim kur değiştikçe kartların piyasa hacmi değişecektir, ortada belirttiğim 2 sekme isede onlara bir nebzede olsa etki etmektedir, btc dün 70k iken 68 oldu vede bir kaç saate 69 gördü. Şuanda 59 olmuş vede aşırı orantısız vede belirsiz bir şekilde oynamalar yapıyor, dolar bunun karşısında sabit(stabil) ilerlesede yinede alacağın kartı maximum bir kaç kuruş etkileyecektir, düşmesini bekleme bu saatten sonra düşmeyecektir. 2. el bilgisayar parçasıda ne kadar güvenilirdir bilinmez kafana göre dostum istiyorsan al istemiyorsanda geeforce now kullan birşey demiyorum.
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Kanka onun için ayrı bir power supply alman gerekiyor hani bilgisayar yap daha masrafsız

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
nvida taktıracaktım maliyet 500 tlyi buldu sağlamlık konusundada garanti verilmiyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Laptoplara ekran kartı takılmıyor diye biliyorum. Ama yine de yapan vardır illaki. Sen en iyisi bir SSD takıp hızlandırmaya bak. Daha faydalı sonuç alacaksındır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...