Arkadaşlar öncelikle merhaba. Lenovo ideapad 310s var bende. Anakarta gömülü Nvidia geforce 920m 2GB var. Artık güncel oyunlar için yeterli gelmiyor. Ekran kartı olayına nasıl bir çözüm bulabilirim. Portable ekran kartı mümkün müdür?
Biliyorum ama günümüzdeki döviz kurunu göz önüne alırsak şuan ortalama oyun pc si toplamak bile en az 5 bin TL tutar.Notebook için ekran kartı alınmazkikaldır at pcyi çöpe, yinede 960M araştırmanı öneririm.
even mini pci kablosu ile bağlayabiliyorsun ek olarak power supply taşıman gerek. ve ekran kartı performansının maximum 70-80 nini alırsınArkadaşlar öncelikle merhaba. Lenovo ideapad 310s var bende. Anakarta gömülü Nvidia geforce 920m 2GB var. Artık güncel oyunlar için yeterli gelmiyor. Ekran kartı olayına nasıl bir çözüm bulabilirim. Portable ekran kartı mümkün müdür?
Sizce bu iş görür mü ? tavsiye eder misiniz?even mini pci kablosu ile bağlayabiliyorsun ek olarak power supply taşıman gerek. ve ekran kartı performansının maximum 70-80 nini alırsın
Katılıyorum. Özellikle bir bilgisayara 5-6 bin TL bağlamak çok zor. Asgari ücretin 2 bin TL olduğu bir ülkedeşuanki piyasada dediğiniz gibi yeni pc almak cok zor aslında uydurma falan takılabilir ya
aynen öyle cok haklısınız herkes icin hayırlısı olsun inşallah bende oyun bilgisayarı var işlemcisi eski oldugundan bazı oyunlar işlemciyi cok yoruyor i7 işlemci oldugu halde yeni oyunlar cıktıkca daha da masraf demek bizler icinSizce bu iş görür mü ? tavsiye eder misiniz?
Post automatically merged:
Katılıyorum. Özellikle bir bilgisayara 5-6 bin TL bağlamak çok zor. Asgari ücretin 2 bin TL olduğu bir ülkede
ikinci el pc ler pek içime sinmiyor dostum.2. El pc bakmanı tavsiye ederim.
Teşekkür ederimmümkündür kanka
Temiz bulabilirsin bence sıkıntı olmaz ama içine sinmiyorsa gerek yokikinci el pc ler pek içime sinmiyor dostum.
Teşekkür ederim
notebookların bazılarında değişiyor araştır belki oluyordur direk normal pc ekran kartıda bağlanılıyor güç kaynağıyla ama gereksiz yer kaplar yeni pc en doğru çözümArkadaşlar öncelikle merhaba. Lenovo ideapad 310s var bende. Anakarta gömülü Nvidia geforce 920m 2GB var. Artık güncel oyunlar için yeterli gelmiyor. Ekran kartı olayına nasıl bir çözüm bulabilirim. Portable ekran kartı mümkün müdür?
Teşekkür ederimnotebookların bazılarında değişiyor araştır belki oluyordur direk normal pc ekran kartıda bağlanılıyor güç kaynağıyla ama gereksiz yer kaplar yeni pc en doğru çözüm
Haklısın saatlik bile kur farkı oluyor. 2. el güvenemiyorum ama en mantıklı seçim o gözüküyor yarım yamalak bir pc için ekran kartı muhabbetine girmeye.Elimde r5 230 + r7 240 var ancak notebook için uygunmudur bilmem, üstelik arkadaşıma pc bakıcak iken 7,10 sabit olarak anlaşmamıza rağmen ben köye giderken ( bir kaç saat sonra ) 7,15 olmuştu vede şuanda 7,07 olarak sabitlenmiş, ancak gün bazlı değil artık saat bazlı bile değişiklik gösteriyoryakın zamanda alacaksanız alın almayacsaknız sonrasında pişmanlık duymanız muhtemeldir vede ek bir geliriniz yoksa çok zorlanabilirsiniz, üstelik yeni psu+bağlayıcı alman lazımki değeceğini düşünmüyorum onun yerine 2. el laptop alsan daha karlı çıkarsın.
Teşekkür ederim
Haklısın saatlik bile kur farkı oluyor. 2. el güvenemiyorum ama en mantıklı seçim o gözüküyor yarım yamalak bir pc için ekran kartı muhabbetine girmeye.
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için1 ABD Doları eşittir
7,07 Türk Lirası
11 May 18:36 UTC ·
1 Bitcoin eşittir
59.674,27 Türk Lirası
11 May 18:36 UTC
1 İngiliz Sterlini eşittir
8,72 Türk Lirası
11 May 18:37 UTC
1 Yeni Tayvan Doları eşittir
0,24 Türk Lirası
En alttaki ve en üstteki belirttiğim kur değiştikçe kartların piyasa hacmi değişecektir, ortada belirttiğim 2 sekme isede onlara bir nebzede olsa etki etmektedir, btc dün 70k iken 68 oldu vede bir kaç saate 69 gördü. Şuanda 59 olmuş vede aşırı orantısız vede belirsiz bir şekilde oynamalar yapıyor, dolar bunun karşısında sabit(stabil) ilerlesede yinede alacağın kartı maximum bir kaç kuruş etkileyecektir, düşmesini bekleme bu saatten sonra düşmeyecektir. 2. el bilgisayar parçasıda ne kadar güvenilirdir bilinmez kafana göre dostum istiyorsan al istemiyorsanda geeforce now kullan birşey demiyorum.