yok gibi, ama istersen numarayı bana dc den ulaştır numarayla biraz uğraşabilirimSelamlar bir arkadaşım çakallık yaptı . Bunun bu olayını ona sanki polismiş gibi herhangi bir tanınmayan numaradan mesaj atma sansımız var mı?
Öyle bir şansın yok galiba ama başka yöntemler deniye bilirsin mesela her gece gizli numaradan araya bilirsin açtığında da sesini deyiştirp ve yautda başka biresine vererek seni öldürçem falan diye bilirsinSelamlar bir arkadaşım çakallık yaptı . Bunun bu olayını ona sanki polismiş gibi herhangi bir tanınmayan numaradan mesaj atma sansımız var mı?
Bi arkadaşım vardı letgodan 2.el bişi almıştı aldığı şey bozuk çıkmış satan kişide arkadaşımı engellemişti. Sonra bi siteden fake numara açtı kendisini avukat gibi tanıttı satan kişi kandı geri verdi parasınıSelamlar bir arkadaşım çakallık yaptı . Bunun bu olayını ona sanki polismiş gibi herhangi bir tanınmayan numaradan mesaj atma sansımız var mı?
KNK SEN Ne çıktın beyok gibi, ama istersen numarayı bana dc den ulaştır numarayla biraz uğraşabilirim![]()
Söylemek isterdim ama burası güzel bir forum burayı kirletememKNK SEN Ne çıktın benumaralara neler yapabiliyorsun merak ettim söyler misin rica etsem?
sadece neler yapılabilir onu söyle bariSöylemek isterdim ama burası güzel bir forum burayı kirletemem