Üye
arkadaş güzel yorumlamış dedikleri doğruRTX i daha çok öneririm çoğu scripti denemiş biri olarak denediklerim arasında sıralamam şöyle olur
1) BGX ( Şuan piyasada göremiyorum artık ama F/P aşırı sevdiğim bir scriptti )
2) RTX ( Ücreti dengeli BGX ile aynı performansı verebilecek düzeyde )
2) LS ( Ücreti çok pahalı Banwawelerden etkileniyor güzel script ama verdiğin ücrete değmiyor: 3. sırada olmasının Sebebi ise bu kadar pahalı olup banwawe den falan etkilenip private kalamaması.)
4) Toir+ ( Copy Pasteleri ve Crackleri haricinde kendisi güzel)
5) Ve buraya da Nyrex ti Pentasharp tı Toir di geri kalanları koyuyorum; copy paste ve para vermeye değmeyecek forumun hilesini kullanmanın daha mantıklı olduğunu düşündüğüm yer.
Normalde rtx alicaktim banlatiyor dediler tereddüt ettimRTX i daha çok öneririm çoğu scripti denemiş biri olarak denediklerim arasında sıralamam şöyle olur
1) BGX ( Şuan piyasada göremiyorum artık ama F/P aşırı sevdiğim bir scriptti )
2) RTX ( Ücreti dengeli BGX ile aynı performansı verebilecek düzeyde )
2) LS ( Ücreti çok pahalı Banwawelerden etkileniyor güzel script ama verdiğin ücrete değmiyor: 3. sırada olmasının Sebebi ise bu kadar pahalı olup banwawe den falan etkilenip private kalamaması.)
4) Toir+ ( Copy Pasteleri ve Crackleri haricinde kendisi güzel)
5) Ve buraya da Nyrex ti Pentasharp tı Toir di geri kalanları koyuyorum; copy paste ve para vermeye değmeyecek forumun hilesini kullanmanın daha mantıklı olduğunu düşündüğüm yer.
YıllardırBen yıllardır RTX kullanırım çok da memnunum. RTX den şaşma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?