Üye
Script almayı düşünüyorumda nyrex ile rtx arasında kaldım ban yemek istemiyorum hangisini almamı tavsiye edersiniz
arkadaş güzel yorumlamış dedikleri doğruRTX i daha çok öneririm çoğu scripti denemiş biri olarak denediklerim arasında sıralamam şöyle olur
1) BGX ( Şuan piyasada göremiyorum artık ama F/P aşırı sevdiğim bir scriptti )
2) RTX ( Ücreti dengeli BGX ile aynı performansı verebilecek düzeyde )
2) LS ( Ücreti çok pahalı Banwawelerden etkileniyor güzel script ama verdiğin ücrete değmiyor: 3. sırada olmasının Sebebi ise bu kadar pahalı olup banwawe den falan etkilenip private kalamaması.)
4) Toir+ ( Copy Pasteleri ve Crackleri haricinde kendisi güzel)
5) Ve buraya da Nyrex ti Pentasharp tı Toir di geri kalanları koyuyorum; copy paste ve para vermeye değmeyecek forumun hilesini kullanmanın daha mantıklı olduğunu düşündüğüm yer.
Normalde rtx alicaktim banlatiyor dediler tereddüt ettimRTX i daha çok öneririm çoğu scripti denemiş biri olarak denediklerim arasında sıralamam şöyle olur
1) BGX ( Şuan piyasada göremiyorum artık ama F/P aşırı sevdiğim bir scriptti )
2) RTX ( Ücreti dengeli BGX ile aynı performansı verebilecek düzeyde )
2) LS ( Ücreti çok pahalı Banwawelerden etkileniyor güzel script ama verdiğin ücrete değmiyor: 3. sırada olmasının Sebebi ise bu kadar pahalı olup banwawe den falan etkilenip private kalamaması.)
4) Toir+ ( Copy Pasteleri ve Crackleri haricinde kendisi güzel)
5) Ve buraya da Nyrex ti Pentasharp tı Toir di geri kalanları koyuyorum; copy paste ve para vermeye değmeyecek forumun hilesini kullanmanın daha mantıklı olduğunu düşündüğüm yer.
YıllardırBen yıllardır RTX kullanırım çok da memnunum. RTX den şaşma derim