Oğlum çok yetenekli oyuncu, nasıl yol izlemeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhabalar. Bütün samimiyetimle soruyorum. E-spora yetenekli bir oğlum var. Günce oyunlarda rank olarak reflex olarak gayet başarılı. Babası hileci :)
Nasıl bir yol izlemeliyim?

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Reis bu işi profosyonel olarak yapan yerler var pc sağlıyorlar 8 saat felan oyunda oluyor turnuvalara katılıyor yaşadığın şehirde varsa oraya bir danış bence

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Reis bu işi profosyonel olarak yapan yerler var pc sağlıyorlar 8 saat felan oyunda oluyor turnuvalara katılıyor yaşadığın şehirde varsa oraya bir danış bence
Firma veya yetkililere nereden ulaşabilirim.

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Yayın açıp kendini göstermesi lazım, buarada sizin gibi bir babası olduğu için çok şanslı.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba buna sevindim. Oyuncu bir babanın oyuncu evladı. Benimde bir evladım var umarım oda aynı şekilde yetenekli olur. Size tavsiyem öncelikle oyun içerisinde bazı klipler alarak önce bir youtube kanalı açarak içerikleri oraya yükleyin daha sonra Twitch için canlı yayın olabilir. Ya da oynadığı oyunda başarılı bir türk takım varsa onlara bu içerikleri gönderip iletişim kurmak ve onlarla bir araya getirmeye çalışmak olmalıdır. Şimdiden yolunuz açık olsun olurda bir youtube kanalı açarsanız buradan paylaşın eğer yasak değilse tam kurallarda görmedim ama sanırım yasak değil bizde abone olur destek oluruz. Yolunuz açık olsun.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Ya yayıncılığa başlat yada e-spor sitelerine oğlunun klibini at en başarılı boyle olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
dostum canlı yayınları ve e sporcuların attıkları vıdeoları izleyip kendıne bir yol seçebılırsın komboları nasıl yapıyorlar hangı anda hangı taktıgı gelıştırıyorlar onlara bak daha sonra sende dene böylece gelışebılecegını dusunuyorum

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yayın açıp kendini göstermesi lazım, buarada sizin gibi bir babası olduğu için çok şanslı.
keşke benim babamda benim değerimi anlasaydı

hocam klip yapın twitch'de falan yayın açtırın kendini gösterecektir ve ayrıca mutlaka turnuvalara katılması lazım bu işten çocuğunuzu bıktırmayın onu rahat bırakın daha fazla gelişecektir benim için bilgiler bu kadar

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Oyunlarını bir video yaparak yaşadığınız yer için veya yakın illerde e spor ile iletişime geçebilirsiniz

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yayın olur veya irtibata geçin e spor takımlarıyla videolar atın kendini bi şekilde belli etsin tanıtsın

Üye
5 HİZMET YILI
ilk öncelikle sağlam bi blgisayar olması lazım 15 bin tl civarlarında ve yayın yapıp kendini göstermeli

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Yaşı kaç acaba oğlunuzun yani belli bir yaş sınırı var sonuç olarak oynadığı oyunun espor maçlarına göre kıyaslamanız lazım yani ve turnuvalara katılıp kendini göstermesi lazım teklif vb. gelmesi için

Üye
5 HİZMET YILI
hocam bence bazı e spor takımlarının alımları oluyor takip et twichten veya internetten oraya başvur ama önerim adı duyulmuş yerlere yazılsın

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
oğlunu tanıtman lazım klip yap at .

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hocam videolar çekin kaliteli içerik elbet bir firma sizi keşfedecek ve her türlü güzel orta mı sağlayacak ayrıca kitleniz artıkça canlı yayın açın gelen çok olacak

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Daha yaşı küçük kendini sürekli geliştirerek, ileride e-spora başlayabilir. Her şeyin başı çok çalışmaktır. Youtube - Twitch videoları izleyerek sürekli pratik yapabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bir klip çekip paylaşabilir veya yayın açabilir eğer sistemi yetmiyorsa kesinlikle iyi bir pc al ilerde çok para kazanabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...