Öksürüğümün sebebi nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
8 sene sigara içtim, 1.5 aydır içmiyorum ve yogun bir oksurugum olustu, gitmiyor korona testlerim negatif. Acaba iyileştiği için mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam sigara içip kötüleştiği için öksürsen neyse de iyileştiği için öksüreni ilk defa görüyorum, gidip güzel bir test mest yaptırın ciğerler böbreklerinizi falan maazallah daha kötü bir şey çıkabilir.

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Babamdada boğazla belirdi bu o haftada 1 paket vb bitiren biri sürekli tükürme bol bol öksürme var ama taş fırın erkeği geldi 50 yaşına halen içiyor.. Sen gençsin belli sigarayı hayatından sil ve spora başla aşırı ciddiyim bol ağaçlı yerlerde spor yap araştırıp önerilen akciğer karaciğer böbrek temizleyen güzel yiyecekler tüket özellikle hergün 1-2 litre sıvı tüketmeye çalış bi kaç hafta spor yap iyi beslen psikolojik sorunların var ise unut bakıyorsun devam ediyor git doktora ona söyle gerekli testleri yapar ona göre sonuç verir. Test dediğim ise kan tahlili,idrar tahlili,sırt dinleme vb vb.

사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Tekrar test yaptır yine negatifse bazen normalde olabiliyor vücut alışıyor çünkü doktora görün.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Sağlığın acabası olmaz. Gidin bir doktora gözükün, bu tarz durumlarda forumlardan yardım beklemeyin. Topic locked.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...