Okulda hiç kavga ettiniz mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
yok aga dövcek oldular kaçtım bidaki gün bida geldiler okul çıkışı kaçtım diğer gün beklemediler kfldsşasdlafişalfds

Üye
3 HİZMET YILI
Endüstride okuduğum için okul içindeki kavgalar çok normal oluyordu büyük kavgalar okulun bie yan sokağında olurdu makas yemiştim

tuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotu
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
benim kücüglügüm full kavgayla gecti vall

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
When I was 14 I had a short-term girlfriend that I went to school with, just kissed her sometimes and nothing else, I came to a conclusion I didn't like her enough to be together and left. We stayed friends for some reason, I thought nothing of it because I didn't feel anything towards her. We haven't spoken for like 3 months and then she randomly calls me, tells me she is in a park close to my house and asked if I wanted to hang out. I was bored at the moment and accepted. I came to the park that was pretty dark and in the woods, I sat on a bench she was sitting on (I was pretty creeped out that she was sitting alone in a dark place and got a bad feeling). Btw, that was happening after school. She was acting pretty weird and she didn't want to look in my eyes, suddenly, I started hearing multiple hurried steps. A problematic friend that I was always on good terms with and 5 other guys jumped me, she ran away. They started beating the crap out of me, 2 guys recognized me and backed off (I wasn't close to them but they know I was a good guy and there was no reason to beat me). As they were hitting me I couldn't do anything but try to protect my face, balls, and stomach. I lifted up my arm and the problematic friend hit it and broke his hand, they started panicking around him and I stood up, broke the other guys nose, when some other girl I knew came screaming and threatened to call the cops. They ran away. I was pretty much unscathed, they broke my glasses, and because I wore glasses I got a small cut on the nose. To this day she didn't ever speak to me again, the problematic friend apologized and thought what he did was stupid but I didn't forgive him. I guess she told him I was hitting on her while they were together, I didn't even know they were dating. The skank got married when she was 17, left school and I think she aborted. Like, what the fuck happened to her? Drugs? Demons? I won't ever know, but I don't care.

AMACIM ZARAR GÖRENLERE AZDA OLSA YARDIM EDEBİLMEK
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
bilal diye bir tane çoçuk vardı 2 sınıfa gidiyorum çoçuğuda biraz zorbalık yapıyorum çoçuk yeter lan diyip bana doğru koşmaya başladı bende

o sıralar never back down falan izlemişim teknik falan çalışıyorum evde bilalı ayakalrından havaya kaldırıp yere vurdum yerde bi uskumra gibi kıvrandı sonra hafif gözü ıslandı gitti neyse sonraki ders lavabodan çıktım koridorda bilal ve yanında 2 3 çoçuk dedim ne oluyo bi baktım yumruk yemeye başlıyom dombili vardı gözüme yumruk attıydı bilalde ufff falan diyodu 3 ay sonra bu üçlü gruptan 1 tanesini buldum dışarda tek başına kar yağmıştı şubat ocak ayları olum çoçuğa bi kıroşeler kafasını 3 vurdurmuş çok iyi dövülüyo karşılık veremiyo fiziigim iyidir genelde yaşıtlarımdan lak lak koydum buna aglayarak eve gıttı hafıf cıglımsı yarın gene aynı yere gıttım gene orda oyun oynuyor benı gorunce bır anda yere egılıp cıglık atarak aglamaya basladı bende kactım dedım noluyo ondan sonra bılalle orta okulda karsılastık bılal kurdan gıbı cocuktu obez olmustu sonra 1 2 hafta sonra okuldanmı ayrıldı ne yaptı bılmıyorum buda boyle bır anımdı

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
İlkokulda benimle uğrasan birisi vardı burnunu patlatmıştım, sonra uğraşmayı bıraktı

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Okulu bırak hayatımda hiç kavga etmedim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kuran kursunda daha çocukken bir çocuğun omurgasını incitmiştim tekmeleye tekmeleye sonra beni o kuran kursundan attılar

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ben bir ara küçükken kale için kavga çıkarmıştım, çocuğu dövdüm. Sonra hoca çağırdı, okuldan kaçtım.
okulda arkadaşıma saldırıyordu 3 kişi bende onlara saldırdım bi güzel dövdük sonrada ağzımızımız yamuk bir şekilde uzaklaştırma yedik

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bi çocuk anneme küfür edince bende kafa atmak zorunda kalmıştım ilk okulda

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Lisede Boks yapıyordum. Sen misin boksör deyip saldıran ego tatmin etmeye çalışan çok kişi oluyordu. Çoğunlukla kavga etmsem de bazenleri gerçekten vurmaktan kaçınmıyorudm. En güzeli de Koridorda ettiğim kavgadır. Disipline gitmeme değmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...