Okulda hiç kavga ettiniz mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
unutmam 10. sınıftayım bir de flört yapmışız yapmışız ama okulda çok görüşemiyoruz okul müdürü biraz kıl çok fazla kişinin velisiyle görüştü ve ayırttı bu yüzden gizli tutmak için çok yan yana durmadık okul çıkışı bir parka gittik allahın diyarbakırında cocugun biri geldi ya burdann gidersiniz yada yarını goremezsin dedi dayak yemek umrumda değildi ama bu cocugu içim rahat edenedek parçalamam lazım cocukta 12. sınıf soytarı bir şeydi bide zargana ki görmeniz lazım ertesi gün okulda 5 kişi toplayıp cocugu tenefüste feci dövdük hocalar araya girenedek ağzı yüzü kan içinde kaldı sonuç ne mi 1 hafta uzaklaştırma aldım müdürün yanında kızdanda bahsetti orda müdür kızında velisini çağırttı velilerimize çocuklarınızı birbiriyle görüştürtmeyin dedi daha ilişki başlamadan bitti çocukta bunu yanına bırakmicam dedi aradan 1 sene geçti hala tık yok peki değdimi değmedi

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Orta okuldayken birisi uyuyorken boş nedenlerden uyandırınca tartışma çıkarıp çocuğu dövmüştüm :D

Üye
2 HİZMET YILI
Okuldayken çok korkuyordum, başkaları tarafından sık sık dövülüyordum.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kiminki daha büyük kavgaları

lise cokzordu

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
orta okulda bir çocuğu dövmüştüm kız kardeşime sataşmış kardeşimde geldi bana söyledi okulun bahçesinde tuttum çocuğu dövdüm hoca ayırdı 3 gün okuldan uzaklaştırdılar ama sicile işlemedi sonra karşıma çıktı yine çoçuk okul dışında bir daha dövdüm

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
tabiki ettik spor salonunda 6 kişiydik 2 sınıf daldı bize komple

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka okulda çocugun burnunu kırdım ve okuldan atıldım

dg1

Üye
2 HİZMET YILI
Biz okula zaten kavga etmeye gidiyoduk, okumaya değil

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Cuma günüydü hatırlıyorum İstikal Marşından sonra çıkışta Okulda değil de Okul servisinde kavga etmiştim aslında tam edememiştik diğerleri tutmuştu ikimizi sadece bir tane yumruk yedim. Tabi durur muyum sinir küpüne binmiştim. Lavuğun indiği yerde inip adam akıllı kavga etmiştik tüm köylüleri toplanmıştı etrafımıza. Sağdan soldan kroşeyi vurup ardından bir aparkatla çocuğu yere devirmiştim 5 saniye sürmüştür kavganın bitmesi. O günden sonrada zaten lavuk yüzüme bakamadı okulda farklı şubedeydi öyle unutuldu geçti sonradan özür dilemişti zaten kavgayı başlattığı için.

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Lise deyiz lise 2 yani 10.sinif ozamanlar tam seresi yim gittiğim okul zaten tüm belalı kim varsa göndermişler toplama kampı gibi okulda soy adı oral diye bir çocuk vardı Muratcan oral neyse böyle bir okulda dalga geçilmekten çok artık adı oral diye kalmış neyse kavga gününe gelelim benim matematik ozamanlar süperdi ön sıranın bir arkasında oturuyor dum sınava girmeden önce masaya oral yazmış dim sonra ön sıraya geçtim sınav da bu çocuk da oral yazdığım masaya geçmiş hemen arkama sınavın ortasında bunu hangi şerefsiz yazdı dedi lan bir sinirlendim arkaya gelişi güzel bir çaktım buna hoca geldi ayırmaya ozmanlar güreşciyim çocuğu bir kitledim kimse ayıramiyor en son baktım bayılcak gibi olcak bıraktım teneffüste aldılar disiplin e odaya girdik anlattık dedi ne yazdın sıraya oral yazdim dedim niye dedi soy ismi oral deidm hoca güldü olum sende söyle babana değişsin oral Diye soyisim mi olur dedi hidaha kavga etmeyin çıkın dedi olay kapandı.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bir arkadaşımız vardı ortaokulda deri montunu çaldıgımız için bizi evine davet edip ceviz kıracagı ile dövmüştü

Haslan
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Hocam artık ettiysem de hatırlamıyorum çok oldu maalesef 🙂. Ancak hikayelerinizi okumak eski zamanlarımı hatırlattı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...