Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uzun bir hikaye ama ben kısa özetlemek isterim tuvalette yaptıgımız özel ve kokulu bir karışımı 4 tane kızın kendince popi olan kafasından aşşagı dökmüştük 3 gün uzaklastırma kafa izni vermişlerdi bize <3
Bizim bir arkadaşta babasıda Btk da böyle şeylere meraklı beden eğitimi dersinde kız soyunma odasına şarj edilebilir endoskop yılan kamera sokmuştuk tabi bu olayın duyulması ve sınıftaki birinin ispiyonlaması sonucu sadece biz değil sınıf komple 1 hafta uzaklaştırma almıştı tabiki ondada sıkıntı yaşamıştık sizin yüzünüzdenler felan millet ayar olmuştu bize ama güzel olaylardı bunlar böyle anısı kalıyor
Beden derslerinde hocadan izin alıp okul dısindaki internet cafede counter atardık
Ayrica lisede iken aldigim 1 gunluk aldigim raporu kendin tekrardan aynısini kopyalayarak 5 gunluk kendim rapor yaptiydim o zamanlar e okul var sadece tabi mudur yardimcisina bunu yutturduydum
Lisede bütün siniftan para toplardik ögren arasi herkese tantuni ayran kantinci sizlemi uğraşcam ben diyip 20 kisilik tantuninin 5-7 tanesini beleş verirdi benden olsun diye
Universitede Bilgisayar derslerinde pcye counter source yukleyip telefonlardaki internetlerden kablo ile lan kurup oynardik
Ne günlerim gecti be anlat anlat bitmez ...
Hocodan bile sigara istemeler
Benim note 4 telefonum vardi lisede universiteye baslayincaya kadar kullandiydim note 4 ün kumanda özelligi ile amfideki projectörü kapatırdık hoca normal ders islerdi