- Admin
allah korumus senı valla ne dıyeyım hayatta hp bole sanslı olalımUcuz kurtuldum. Okulun kapısını omuzlayarak kilidi kırmıştım ve okulun ispiyoncu veledi şikayet etmişti. Oranın kamerası başka tarafa döndürülmüş (büyük ihtimal birileri kameraya vurmaca falan oynamış yapıyoduk biz de) kanıt olmadığı için kurtuldum, mutluyum![]()
Hocalarla aram iyidi ve yaptığımı biliyolardı ama biliyosun sonuçta hocalar görmediği ve kanıt olmadığı için disiplin kuruluna sevk edemezler. Bir kağıt imzalattılar bir daha yapmayacağım falan kınama geçicek dediler de geçmedi yaniallah korumus senı valla ne dıyeyım hayatta hp bole sanslı olalım
kanki bizde kerpeten bulsalar iş yaptırıyolar türk telekom endüstüri meslekhoca derste kerpetenle yakaladı
olum hocaya bidaha yapmıcaz hocam falan diyeydiniz direk salardı ama böle alıcakmış gibi yapcanız o önemliUzun Eşşek :2iq:
bizde hoca yakalayınca söylemiyor ama bulduğu her sefer çöküp kendi içiyorokul tuvaletinde sigara içmiyodum ama cebimde paket yakaladı lanet hoca pakedi aldı yalvar yakar affettirdik kendimizi sona öğle molası berdik ben ark dan 1 tek aldım malum yemek arkasıaynı hoca yine tualete girdi ben sigarayı attım ama dumanı resmen hocanın gözlerine üfledim 109 tl - disiplin ve baba dayağı sonuç bu ilk disiplinim deil ama eklımda bu vardı çocuk dövmek klasik
knk onu bölüm hocaları yapıyo bizde bölümdede içmek *** isterbizde hoca yakalayınca söylemiyor ama bulduğu her sefer çöküp kendi içiyor
Kerpetenle ne yapıyodunhoca derste kerpetenle yakaladı